Grammy Awards

Superstjernen gråt på scenen, hyllet Beyoncé og åpnet opp om mammarollen

- Under graviditeten og i tiden etter mistet jeg meg selv. Jeg slet og jeg sliter fortsatt med å være mamma. Det er veldig vanskelig.

Adele: Under nattens Grammy vant Adele blant annet prisen for «årets album» for albumet «25». Under takketalen tok hun seg tid til å fortelle om den vanskelige mammarollen.  Foto: Xposure
Adele: Under nattens Grammy vant Adele blant annet prisen for «årets album» for albumet «25». Under takketalen tok hun seg tid til å fortelle om den vanskelige mammarollen. Foto: Xposure Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden 2008 har den britiske superstjerna Adele tatt verden med storm. Kjent for sin vakre sangstemme har hun hanket inn flere Grammy-priser og satt verdensrekord da videoen til «Hello» ble avspilt 36 millioner ganger på ett døgn.

Nok en gang ble den røde løperen rullet ut i Los Angeles, men denne gangen var det ikke skuespillerne som skulle hedres, men musikkbransjen. Natt til mandag, norsk tid, var det nemlig klart for den storslåtte utdelingen Grammy Awards, og stjerner som Lady Gaga (30), Katy Perry (32), Beyoncé (35) og Adele (28) hadde tatt turen.

LES OGSÅ: Popikonet Adele (28) viser seg uten sminke

Sistnevnte ble igjen en av kveldens store vinnere, hvor hun dro i land flere priser. Hun sikret seg blant annet statuetten for «årets album» for albumet «25», «beste vokal på popalbum» og for «beste pop-solo» for låta «Hello». Hun vant også den gjeve prisen «årets sang» for samme låt.

For fem år siden, under Grammy 2012, ble den britiske soulsangeren nok en av de store Grammy- vinnerne. Etter dette ble det stille fra henne. Verdens mestselgende artist hadde bestemt seg for å fokusere på kjærligheten og familien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer