Cameron Diaz

Superstjernen hadde ufrivillig treningsfri i åtte måneder

- Jeg pleide å være skikkelig sterk og veldig aktiv, men ble tvunget til å være i ro en stund, sier Cameron Diaz.

CAMERON DIAZ: Superstjernen Cameron Diaz lærte ett og annet da hun på grunn av en skade ble nødt til å ta pause fra trening. FOTO: NTB
CAMERON DIAZ: Superstjernen Cameron Diaz lærte ett og annet da hun på grunn av en skade ble nødt til å ta pause fra trening. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Superstjernen Cameron Diaz fyller 50 år i august, og i nyhetsbrevet til Goop - venninnen Gwyneth Paltrows (49) omdiskuterte livsstilsnettsted - åpnet hun opp om hvordan hun trener for å holde seg i form til det nye tiåret.

- Jeg ser frem mot alle aspektene ved det å entre 50-årene. Jeg jobber med å bygge muskelmasse, slik at jeg er forberedt nå som hormonene er i endring, forklarer hun til Goop.

Men nylig ble det satt en midlertidig stopper for Camerons treningsrutiner, da akillessenen røk.

- Jeg har ikke trent på åtte måneder, fordi jeg måtte komme meg etter akillesskaden. Jeg pleide å være skikkelig sterk og veldig aktiv, men ble tvunget til å være i ro en stund.

HOLLYWOOD: Cameron Diaz har vært en av Hollywoods mektigste superstjerner, men da hun entret 40-årene valgte hun å legge skuespillerkarrieren på hylla. Her med kollegene og venninnene Drew Barrymore og Lucy Liu. Trioen spilte mot hverandre i Charlie's Angels-filmene. FOTO: NTB
HOLLYWOOD: Cameron Diaz har vært en av Hollywoods mektigste superstjerner, men da hun entret 40-årene valgte hun å legge skuespillerkarrieren på hylla. Her med kollegene og venninnene Drew Barrymore og Lucy Liu. Trioen spilte mot hverandre i Charlie's Angels-filmene. FOTO: NTB Vis mer

Denne ufrivillige treningspausen ga 49-åringen nye perspektiver, og i dag er hun glad for at hun ble tvunget til å roe ned.

- Alle som har forsøkt å komme tilbake etter en slik hendelse; og det trenger ikke være en skade, men en fødsel eller andre hendelser i livet som gjør at man må stoppe opp og endre rutiner, lærer at man ikke må sette for høye krav overfor seg selv, for å komme seg gjennom det.

Nå måtte hun være det motsatte av hva hun vanligvis pleide å være.

- Jeg kunne ikke tvinge meg selv i form igjen, og måtte rett og slett bare omfavne det at jeg var skadet. Det har vært en prosess å bygge meg selv opp igjen, og nå føler jeg at jeg er sterkere enn det jeg var da jeg startet.

Et aktivt valg for å bli mor

I 2015 giftet Cameron Diaz seg med musiker Benji Madden (43), og fire år senere ble de foreldre til en liten datter.

30. desember 2019 kom nemlig Raddix Chloe Wildflower Madden til verden. Ekteparet har holdt detaljer rundt datterens fødsel privat. Hun ble født på kjendissykehuset Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles, og ifølge nettstedet SimpleMost kom hun til verden via surrogati.

EKTEMANNEN: Cameron Diaz har vært gift med musiker Benji Madden siden 2015. FOTO: NTB
EKTEMANNEN: Cameron Diaz har vært gift med musiker Benji Madden siden 2015. FOTO: NTB Vis mer

Cameron Diaz har likevel åpnet opp om hvordan morsrollen har endret henne. I YouTube-serien No Filter, til modellvenninnen Naomi Campbell (52), fortalte hun hvordan det var å bli mor i slutten av 40-årene.

- Å få en familie når du er ung ... da er man sånn: du kan klare det! Men når man er på min alder, og man bestemmer seg for det, har man tatt et aktivt valg. Og det er noe man må jobbe hardt for. Det eneste presset som henger over meg nå er at jeg må bli minst 107 år! sa hun den gangen.

I det ferske Goop-intervjuet trekker hun frem igjen det at hun har lyst til å leve til hun er godt over hundre.

DEN GANG DA: Sommeren 2009 ble Cameron Diaz hedret med en stjerne på Hollywood Walk of Fame i Los Angeles. FOTO: NTB
DEN GANG DA: Sommeren 2009 ble Cameron Diaz hedret med en stjerne på Hollywood Walk of Fame i Los Angeles. FOTO: NTB Vis mer

- Jeg skal leve i minst 50 eller 60 år til fordi jeg har lyst til å bli 110 år, ettersom jeg har et lite bar. Jeg minnes selv forholdet mitt til foreldrene mine, nå som jeg er i 40-årene, og jeg vil ha de samme øyeblikkene med datteren min. Jeg vil være der for henne når hun er i 40-årene.

Da Cameron Diaz entret 40-årene valgte hun å legge skuespillerkarrieren på hylla, for å fokusere på andre, viktige ting i livet.

Den siste offisielle rollen hadde hun i filmen Annie i 2014.

- Jeg innså at det var så mange ting i livet som jeg ikke hadde kontroll over selv. Jeg elsker skuespilleryrket, og det var gøy, men for meg handlet det om å ta mer kontroll over mitt eget liv. Nå føler jeg meg mer hel, og har tid til å gjøre ting jeg aldri hadde mulighet til før, forklarte hun til i kompisen Kevin Harts (42) talkshow Hart to Heart i 2021, ifølge Vanity Fair.

Og det innebærer blant annet kvalitetstid med den to år gamle datter Raddix.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer