Chrissy Teigen

Superstjernen kunne ikke få flere barn - nå er hun gravid

Lykken smiler til den «norskættede» modellen Chrissy Teigen (36).

CHRISSY TEIGEN: Modellen Chrissy Teigen er gift med artisten John Legend. Nylig annonserte de at de venter sitt tredje barn, FOTO: NTB
CHRISSY TEIGEN: Modellen Chrissy Teigen er gift med artisten John Legend. Nylig annonserte de at de venter sitt tredje barn, FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nesten to år etter at modell Chrissy Teigen (36) og artist-ektemannen John Legend (43) delte den hjerteskjærende nyheten om at de hadde mistet sin sønn som følge av spontanabort, avslører ekteparet at de venter barn.

Chrissy deler selv den gledelige nyheten på sin offisielle Instagram-profil, og er ærlig om at det har vært tøft å si høyt at hun og ektemannen skal ha barn:

«De siste årene har vært preget av mange følelser, for å si det mildt, men glede har endelig fylt vårt hjem og våre hjerter igjen. En million sprøyter senere (i låret, som du kan se!) er det en ny en på vei», forteller hun.

Etter hver legevisitt har hun sagt til seg selv at hun skal dele babynyheten, men klok av skade har tobarnsmoren likevel valgt å avvente.

«Jeg har trukket et lettelsens sukk de gangene jeg har hørt et hjerteslag, men har konkludert med at jeg fremdeles er for nervøs. Jeg tror jeg aldri kommer til å gå ut av et legebesøk med mer glede enn nervøsitet, men hittil er alt perfekt og vakkert, og jeg føler meg håpefull og fantastisk», sier hun videre i innlegget.

John Legend og Chrissy Teigen er foreldre til datteren Luna (6) og sønnen Miles (4) fra før, og den 36 år gamle modellen har gjort det til sitt levebrød å dele stort og smått fra kjendisfamiliens hverdag på sosiale medier.

Hun erkjenner derfor at det har vært tøft å ikke kunne dele babynyheten med følgere, fans og venner.

«Og det har vært hardt å holde dette for oss selv så lenge!».

Fikk kritikk for å dele for intime bilder

Det var i september 2020 at ekteparet delte den triste nyheten om at de hadde mistet sitt tredje barn - en gutt som hadde fått navnet Jack.

«Vi er i sjokk, og føler på en så dyp sorg man kun hører om - aldri opplever. Vi hadde ikke mulighet til å stoppe blødningene og gi den lille babyen vår de væskene han trengte, til tross for poser og poser med blodoverføringer. Det var bare ikke nok», skrev Chrissy til fem sort-hvitt-bilder fra sykehuset, som hun delte på sosiale medier.

Disse bildene skulle skape furore, og det var flere som kritiserte kjendisparet for å dele hva de mente var for intime bilder.

Bildene viste ekteparet Teigen/Legend i en av de mest sårbare og vonde situasjonene blivende foreldre kan oppleve, og de har forklart at de ønsket å dele fra sykehuset og Jacks død, for å kunne hjelpe andre i lignende situasjoner.

Til tross for kritikk fikk ekteparet også bred støtte, og fra hele verden kommer det inn støtteerklæringer i kommentarfeltet.

Til den britiske avisen Mirror fikk også paret støtte fra konsernsjef Clea Harmer i støttegruppen SANDS (Stillbirth and neonatal death charity).

Ifølge Harmer kan det at paret er så åpne om hva de gikk gjennom, være avgjørene og til stor hjelp for andre som opplever - og kommer til å oppleve - lignende.

- Det kan utgjøre en enorm forskjell for andre at de nå bryter stillheten rundt det å miste et barn under svangerskap, forklarte Harmer til Mirror høsten 2020.

- Ved å dele dette enorme tapet på en så ærlig måte, i det øyeblikket hun opplever denne enorme sorgen, har gjort at Chrissy har utgjort en enorm forskjell - ved nettopp å bryte tausheten og isolasjonen mange føler på etter å ha mistet et barn, sa Harmer videre.

Norske aner

Høsten 2017, da John Legend skulle ha konsert i Norge, fortalte den prisbelønnede artisten til KK at han og familien har et helt spesielt forhold til Norge.

FAMILIEFORØKELSE: Snart får familien Teigen/Legend et nytt tilskudd til flokken. I likhet med mange andre under koronapandemien benyttet familien anledningen til å dra på drive-in-visning høsten 2020. FOTO: NTB
FAMILIEFORØKELSE: Snart får familien Teigen/Legend et nytt tilskudd til flokken. I likhet med mange andre under koronapandemien benyttet familien anledningen til å dra på drive-in-visning høsten 2020. FOTO: NTB Vis mer

Ikke bare var det nettopp i Norge at Legends første album ble nummer én på albumlistene, men hans svigerfar Ron Teigen Sr. har nemlig norske aner.

Til KK fortalte Legend at han og kona håper at de en dag får tid til å lære den norske kulturen bedre å kjenne.

- Chrissys far er halvt norsk og halvt tysk. Hennes mor er thai. Mr. Teigen vokste opp i et område i Washington med mange norsk-amerikanere, og føler definitivt en sterk tilknytning til sin norske arv.

- Chrissy har vært med meg til Norge før, og vi håper at vi kan lære mer om hennes norske arv i fremtiden. Kanskje vi kan finne ut av hvilken by hennes slektninger er fra, og reise dit på besøk, sa han til KK for fem år siden.

Tidligere i sommer var ekteparet og barna Luna og Miles hos våre naboer söta bror, der de lærte Astrid Lindgrens Pippi Langstrømpe bedre å kjenne.

Kanskje storesøster Luna og storebror Miles en dag i fremtiden kan lære det yngste familiemedlemmet om Pippi - verdens sterkeste jente.

Ekteparet har foreløpig ikke avslørt når terminen er.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer