Superstjernen vakte oppsikt i Paris

Ankom moteuka i «forkledning».

LAV PROFIL: Eller? Rapsensasjonens dekkende maske sørget nok bare for at hun tiltrakk seg enda mer oppmerksomhet. FOTO: Scanpix
LAV PROFIL: Eller? Rapsensasjonens dekkende maske sørget nok bare for at hun tiltrakk seg enda mer oppmerksomhet. FOTO: Scanpix Vis mer
Publisert

Moteuka for menn er i gang i Paris, og kjendisene ankommer på løpende bånd.

Så langt har blant annet ekteparet Beckham, supermodell Kate Moss, rapper og Kylie Jenner-eks Tyga, skuespiller Robert Pattinson og sanger Courtney Love dukket opp i kjærlighetens by.

Et kjent fjes som vakte ekstra mye oppsikt, var et som skjulte nettopp dét – sitt kjente fjes. Artisten hadde for anledningen valgt å ta på seg en glitrende «skimaske» fra designer Bradley Jordan som skjulte ansiktet hennes.

Resten av antrekket bestod av en diger pelsjakke (om den var falsk eller ei har vi foreløpig ikke funnet ut av!) og en helt gjennomsiktig drakt.

Oppsiktsvekkende, ja, men ikke så altfor overraskende; fjorårets antrekk var nemlig minst like ellevilt.

LES OGSÅ: Se modellen amme babyen sin på catwalken

Det er naturligvis snakk om rapsensasjonen Cardi B.

Den fargerike artisten skal ha deltatt på den celebre moteuka for å vise sin støtte ektemann og rapkollega Offset. Han debuterte nemlig med sin egen kleskolleksjon sammen med designer Chaz A. Jordan.

I den forbindelse delte hun – i kjent stil – en nokså utleverende tekst på Instagram.

«Babe, gratulerer så mye med det rå samarbeidet med Chaz! Jeg er så stolt av deg! Du har filmet to TV-show, spilt inn musikk og jobbet med så mye annet... Sexen føles bedre når det er med en hardtarbeidende mann. Elsker deg.»

Men ikke nok med dét! Cardi, som egentlig heter Belcalis Marlenis Almánzar, hadde enda et... Vel, originalt antrekk på lur.

Denne gangen en kroppsnær lærkjole fra Marine Serre – også denne med matchende, ansiktsdekkende maske.

Se noen av den kontroversielle stjernens mest minneverdige moteøyeblikk under!

LES OGSÅ: 12 vinterantrekk du kan la deg inspirere av

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer