Sarah Jessica Parker

Superstjernens datter har arvet sin mors skodilla

Sarah Jessica Parker og datteren Tabitha hadde mor-datter-dag i New York.

SARAH JESSICA PARKER: Superstjernen Sarah Jessica Parker tok med datteren Tabitha Broderick til butikken 'SJP By Sarah Jessica Parker' på Manhattan. FOTO: NTB
SARAH JESSICA PARKER: Superstjernen Sarah Jessica Parker tok med datteren Tabitha Broderick til butikken 'SJP By Sarah Jessica Parker' på Manhattan. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Sarah Jessica Parker (56) har ikke bare gjort suksess med TV-serien Sex og singelliv - hun har også startet sitt eget designmerke SJP BY Sarah Jessica Parker og har butikker verden over.

MED PÅ JOBB: Tabitah i mammas butikk på Manhattan. FOTO: NTB
MED PÅ JOBB: Tabitah i mammas butikk på Manhattan. FOTO: NTB Vis mer

I juni tok 56-åringen med seg datteren Tabitha (11) på jobb, og det så ut til at mor-og-datter-duoen storkoste seg i hverandres selskap!

De matchet hverandre i lette sommerkjoler, og var selvfølgelig påpasselig med å bruke munnbind i det offentlige rom. Inne i butikken som ligger på Manhattan fikk Tabitha tid til å se seg om i mammas butikk - og ikke minst prøve sko fra mammas designkolleksjon.

Sarah Jessica, er i likhet med karakteren Carrie Bradshaw i SATC, kjent for å være ekstremt opptatt av sko! Som mor, så datter?

SKODILLA: Det kan se ut som at Tabitha har arvet mammas skodilla! FOTO: NTB
SKODILLA: Det kan se ut som at Tabitha har arvet mammas skodilla! FOTO: NTB Vis mer

Siden dro de to på shopping, og hadde en skikkelig mor-datter-dag. Tabitas tvillingsøster Marion var ikke med mamma på jobb, og det kan nok tenkes at Sarah Jessica og Tabitha prioriterte å ha litt alenetid sammen.

Verner om barna

I tillegg til tvillingene Tabitha og Marion har 56-åringen - som i disse dager holder på å spille inn den nye Sex og singelliv-serien som er ventet å komme til neste år - sønnen James Wilkie Broderick (18) med skuespillerektemannen Matthew Broderick (59).

Det celebre ekteparet er opptatt av å verne om barna i media, og er strikte med hvilke offentlige arrangementer de tar dem med på. Sist ut var i 2018, da ekteparet tok med sine to skjønne døtre på rød løper i forbindelse med New York City Ballet's Spring Gala.

STOLT MAMMA: Sarah Jessica Parker tok med tvillingdøtrene Marion og Tabitha på rød løper i forbindelse med New York City Ballet Spring Gala i mai 2018. FOTO: NTB
STOLT MAMMA: Sarah Jessica Parker tok med tvillingdøtrene Marion og Tabitha på rød løper i forbindelse med New York City Ballet Spring Gala i mai 2018. FOTO: NTB Vis mer

Det er ingen tvil om at skuespilleren forguder sine tre barn, og markerer alltid fødselsdagene deres med kjærlighetserklæringer på sosiale medier.

- Dere har gitt oss en form for kjærlighet vi ikke visste at vi manglet, skrev Sarah Jessica Parker til døtrene i forbindelse med 10-årsdagen i 2019.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer