Sarah Jessica Parker

Superstjernens datter har arvet sin mors skodilla

Sarah Jessica Parker og datteren Tabitha hadde mor-datter-dag i New York.

SARAH JESSICA PARKER: Superstjernen Sarah Jessica Parker tok med datteren Tabitha Broderick til butikken 'SJP By Sarah Jessica Parker' på Manhattan. FOTO: NTB
SARAH JESSICA PARKER: Superstjernen Sarah Jessica Parker tok med datteren Tabitha Broderick til butikken 'SJP By Sarah Jessica Parker' på Manhattan. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Sarah Jessica Parker (56) har ikke bare gjort suksess med TV-serien Sex og singelliv - hun har også startet sitt eget designmerke SJP BY Sarah Jessica Parker og har butikker verden over.

I juni tok 56-åringen med seg datteren Tabitha (11) på jobb, og det så ut til at mor-og-datter-duoen storkoste seg i hverandres selskap!

De matchet hverandre i lette sommerkjoler, og var selvfølgelig påpasselig med å bruke munnbind i det offentlige rom. Inne i butikken som ligger på Manhattan fikk Tabitha tid til å se seg om i mammas butikk - og ikke minst prøve sko fra mammas designkolleksjon.

Sarah Jessica, er i likhet med karakteren Carrie Bradshaw i SATC, kjent for å være ekstremt opptatt av sko! Som mor, så datter?

Siden dro de to på shopping, og hadde en skikkelig mor-datter-dag. Tabitas tvillingsøster Marion var ikke med mamma på jobb, og det kan nok tenkes at Sarah Jessica og Tabitha prioriterte å ha litt alenetid sammen.

Verner om barna

I tillegg til tvillingene Tabitha og Marion har 56-åringen - som i disse dager holder på å spille inn den nye Sex og singelliv-serien som er ventet å komme til neste år - sønnen James Wilkie Broderick (18) med skuespillerektemannen Matthew Broderick (59).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer