Hazel Moder

Superstjernens datter overrasket på rød løper

Hun er som snytt ut av nesen på sine verdensberømte foreldre.

HAZEL MODER: Den 16 år gamle kjendisdatteren Hazel Moder gjorde sin rød løper-debut under filmfestivalen i Cannes. Her med faren Daniel Moder. VIDEO: KK Vis mer
Publisert

Filmfestivalen i Cannes i Frankrike er stedet for å se og bli sett, og spesielt for de som tilhører den internasjonale filmbransjen.

Årets filmfestival gikk av stabelen 6. til 17. juli, og til tross for pandemi hadde filmfolket fått tillatelse til å samle seg for å ta en titt på kommende filmperler og for å hylle folket både foran og bak kamera.

Norske Renate Reinsve (33) stakk av med den gjeve prisen beste kvinnelige hovedrolle for Trier og Vogt-filmen Verdens verste menneske som har norgespremiere 15. oktober 2021.

Blant Hollywood-gjestene var filmfotograf Daniel Moder (52), som promoterte den nye dramathrilleren Flag day - der han har stått bak kamera. Filmen er regissert av skuespiller Sean Penn (60).

Ved sin side hadde Daniel Moder datteren Hazel Moder (16), som han har sammen med kona Julia Roberts (53). Det er første gang Hazel er med på et rød løper-event.

Ekteparet, som 4. juli feiret 19 år som mann og kone, har tvillingbarna Hazel og Phinnaeus, og yngstesønnen Henry (14) sammen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer