Hazel Moder

Superstjernens datter overrasket på rød løper

Hun er som snytt ut av nesen på sine verdensberømte foreldre.

HAZEL MODER: Den 16 år gamle kjendisdatteren Hazel Moder gjorde sin rød løper-debut under filmfestivalen i Cannes. Her med faren Daniel Moder. VIDEO: KK Vis mer
Publisert

Filmfestivalen i Cannes i Frankrike er stedet for å se og bli sett, og spesielt for de som tilhører den internasjonale filmbransjen.

Årets filmfestival gikk av stabelen 6. til 17. juli, og til tross for pandemi hadde filmfolket fått tillatelse til å samle seg for å ta en titt på kommende filmperler og for å hylle folket både foran og bak kamera.

MINNE FOR LIVET: Pappa Daniel Moder fotograferte paparazziene under filmfestivalen i Cannes. Han ankom filmpremieren med datteren Hazel. FOTO: NTB
MINNE FOR LIVET: Pappa Daniel Moder fotograferte paparazziene under filmfestivalen i Cannes. Han ankom filmpremieren med datteren Hazel. FOTO: NTB Vis mer

Norske Renate Reinsve (33) stakk av med den gjeve prisen beste kvinnelige hovedrolle for Trier og Vogt-filmen Verdens verste menneske som har norgespremiere 15. oktober 2021.

Blant Hollywood-gjestene var filmfotograf Daniel Moder (52), som promoterte den nye dramathrilleren Flag day - der han har stått bak kamera. Filmen er regissert av skuespiller Sean Penn (60).

Ved sin side hadde Daniel Moder datteren Hazel Moder (16), som han har sammen med kona Julia Roberts (53). Det er første gang Hazel er med på et rød løper-event.

DATTEREN: Julia Roberts med datteren Hazel i 2013. Ekteparet har holdt barna skjermet fra offentligheten i tidlige barneår. FOTO: NTB
DATTEREN: Julia Roberts med datteren Hazel i 2013. Ekteparet har holdt barna skjermet fra offentligheten i tidlige barneår. FOTO: NTB Vis mer

Ekteparet, som 4. juli feiret 19 år som mann og kone, har tvillingbarna Hazel og Phinnaeus, og yngstesønnen Henry (14) sammen.

Men det var bare Hazel som fikk kvalitetstid med faren under filmarrangementet i Frankrike i juli. Og det er ingen tvil om at hun er en tro kopi av sine verdensberømte foreldre. Hazel har arvet morens store smil og kulerunde øyne!

Oppbevarer kjolene under sengen

Og skal vi tro det amerikanske magasinet People arver også Hazel morens ikoniske kjoler - som hun har båret under diverse prisutdelinger og tilstelninger gjennom årenes løp.

Julia Roberts har hatt flere uforglemmelige øyeblikk på rød løper helt siden hun for alvor slo gjennom i Hollywood, med kultfilmen Pretty Woman i 1990.

IKONISKE ANTREKK: Julia Roberts har gjennom årenes løp samlet ikoniske antrekk, som hun en vakker dag håper at datteren Hazel vil overta. FOTO: NTB
IKONISKE ANTREKK: Julia Roberts har gjennom årenes løp samlet ikoniske antrekk, som hun en vakker dag håper at datteren Hazel vil overta. FOTO: NTB Vis mer

Under sengen oppbevarer hun nemlig de aller fineste skattene sine, som ektemannen Daniel har et helt eget navn på.

- Jeg har et lite område i huset som mannen min referer til som The Heritage Collection. Ting som jeg ikke klarer å kvitte meg med, fordi jeg tenker på Hazel, sa hun til People i 2017.

Når ektemannen Daniel forsøker å påpeke at datteren Hazel kanskje har lyst til å skaffe seg sine egne klær og ikke gå rundt i morens «gamle filler», kontrer Julia Roberts med følgende:

- Da sier jeg: «vel, kanskje hun vil ha dem. Så da tar jeg vare på de!».

Og det gjør Julia Roberts helt rett i, spør du oss! For hvem vil ikke ha mulighet til å bære ikoniske kjoler som har kastet glans under glamorøse Hollywood-arrangementer!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer