Susan Sarandon

Susan Sarandon: - Jeg føler meg mer sexy nå enn før!

Oscarvinneren er fortsatt råhot og trives med å bli eldre.

<strong>70 ÅR OG FORTSATT RÅFLOTT:</strong> Susan Sarandon fylte 70 år 4. oktober og er fortsatt råflott! Foto: Rex Features
70 ÅR OG FORTSATT RÅFLOTT: Susan Sarandon fylte 70 år 4. oktober og er fortsatt råflott! Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Superstjerne og Oscar-vinner Susan Sarandon fylte 70 år (!) 4. oktober, og er blant damene vi i KK.no digger! Skuespillerinnen, som er kjent fra filmer som «Thelma & Louise», «Dead Man Walking» og «The Lovely Bones», fikk sitt gjennombrudd i klassikeren «The Rocky Horror Picture Show» i 1975 og har siden den gang blitt en av Hollywoods leading ladies, både fordi hun er frittalende, gjerne velger litt utradisjonelle filmroller og fordi hun holder seg fantastisk godt og ikke er redd for å vise det - we loooove! 

Sarandon, som nylig fikk mye oppmerksomhet for sin dristige kampanje for Marc Jacobs, var i tillegg lenge gift med en annen stor Hollywood-stjerne - Tim Robbins, kjent fra storfilmen «Frihetens Regn». Paret ble imidlertid skilt i 2009, og i 2010 ble det kjent at hun hadde funnet kjærligheten igjen, med 35 år yngre Jonathan Bricklin, som hun senere takket for å ha «leget det knuste hjertet» hennes. Forholdet tok slutt i fjor, men ifølge Sarandon har hun ingenting i mot å være litt singel nå. 

For å holde deg ung og sunn, så må du fjerne giftstoffer fra livet ditt - og giftige personer. Ja, og så må du le og ha masse sex!

At hun ikke er redd for å skille seg ut, være singel, har datet yngre menn og fortsatt er supersexy, er bare noen av grunnene til at denne dama «ruler gata» (eller Hollywood Walk of Fame, om du vil). Hun er nemlig en av - svært få - Hollywoodstjerner som lar ansiktet og kroppen eldes naturlig! (Her er 9 kvinner som har gjort det stikk motsatte...)

- Du er veldig heldig hvis du eldes - hvis ikke er du jo død, har Sarandon tidligere uttalt til Refinery 29: - Det å bli gammel er en kjempebra ting. Jeg tror det er viktig å være sunn, men det handler også om å ikke gi opp og bli usynlig, noe kvinner i vårt samfunn har en tendens til å gjøre. Mange kvinner snakker om at de nesten føler seg usynlige når de når en viss alder. Min tolkning av anti-aging er å bli anti-usynlig. 

Og hemmeligheten hennes? Sex, så klart!

- Sex - det er bra for huden, er det ikke? har hun tidligere fleipet i intervju med You Magazine på spørsmål om hvordan hun holder seg så godt: 

- Det viktige er jo å ta vare på deg selv. For å holde deg ung og sunn, så må du fjerne giftstoffer fra livet ditt - og giftige personer. Ja, og så må du le og ha masse sex, om du er heldig nok til å ha det i livet ditt - det er kjempeviktig det også. 

- Når folk snakker om at huden min holder seg bra, så er jeg også veldig enkel i det jeg gjør. Det jeg ikke gjør, er å røyke sigaretter. Hvis du er ung og røyker i 20-årene, så vil det synes på huden om 20 år. Og hvis du drikker for mye! Jeg tror det å være obs på livsstilen en lever er viktig! 

LES OGSÅ: Christie Brinkley er over 60 og supersexy

- Føler meg mer sexy nå

Ifølge skuespillerinnen har hun heller aldri vært redd for å bli mindre sexy etter hvert som hun blir eldre. 

<strong>ELDES NATURLIG:</strong> Sarandon ble i fjor talsperson for L&#039;Oreal Paris Age Perfect hudpleieserie.  Foto: Splash News
ELDES NATURLIG: Sarandon ble i fjor talsperson for L'Oreal Paris Age Perfect hudpleieserie. Foto: Splash News Vis mer

- Jeg har aldri tenkt at jeg skal miste seksualiteten, sensualiteten, nysgjerrigheten eller livskraften min. Jeg føler meg akkurat like sexy som jeg gjorde da jeg var yngre, mer faktisk. Jeg ser eldre bilder av meg selv og foretrekker hvordan jeg ser ut nå, fordi jeg har levd mer. 

Sant så sant. Tidligere i år fikk Sarandon massiv omtale etter at hun viste seg i en særdeles utringet kjole på SAG Awards. Men hun slo hardt tilbake mot kritikerne ved å dele et enda mer utagerende bilder via Twitter. Skuespillerinnens selvtillit har også fått mye oppmerksomhet, og nylig ble hun brand ambassadør for kosmetikkselskapet L'Oreal.

- Når jeg ser personer som har gjort mye med kroppen og ansiktet sitt - for meg er ikke det skjønnhet - det er en personifisering av frykt. Det er veldig lite attraktivt og viser egentlig bare at dette mennesket ikke har funnet roen i forhold til det som er naturlig at skjer med kroppen, har hun sagt ifølge Huffington Post.  

LES OGS: Er dette tidenes verste inngrep?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer