Emilie Enger Mehl:

Svarer på kjæresteryktene

- Har ikke de fleste hørt det?

KOMMENTERER RYKTENE: Det har i lang tid gått rykter om at Emilie Enger Mehl og artist Daniel Kvammen er kjærester. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
KOMMENTERER RYKTENE: Det har i lang tid gått rykter om at Emilie Enger Mehl og artist Daniel Kvammen er kjærester. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert

I løpet av de siste månedene har det florert romanserykter rundt justisminister Emilie Enger Mehl (29) og artist Daniel Kvammen (35).

Nå kommenterer Mehl ryktene overfor TV 2.

- Har ikke de fleste hørt det? svarer 29-åringen når nettstedet spør henne om ryktene og forteller at hun ikke liker å dele detaljer rundt kjærlighetslivet sitt.

Mehl og Kvammen møttes under innspillingen av TV 2-suksessen «Kompani Lauritzen», og har siden den gang holdt kontakten.

- Hvordan vi skulle blitt sammen, det skjønner jeg faktisk ikke hvor kommer fra. Daniel er en fin fyr, men det har aldri vært noe sånt, sier hun og legger til:

- Så det synes jeg er litt fascinerende, hvordan rykter kan oppstå. Og dette her har vært langvarig. Jeg tror jeg ble spurt om det første gang i oktober, og tror ikke jeg har sett Daniel siden før det, sier hun.

Overfor TV 2 bekrefter Mehl at hun ikke har kjæreste. Hun forteller også at hun ikke driver med nettdating og beskriver seg selv som «litt gammeldags».

Forrige måned kommenterte også Kvammen romanseryktene overfor Rød løper.

- Vi hørte noen rykter om deg og Emilie Enger Mehl, stemte det noen gang?

- Nei, det stemmer ikke. Vi har vært på «Kompani Lauritzen» sammen, uttalte Kvammen den gang.

- Vi liker hverandre, men vi er jo strengt tatt bare venner, avsluttet han.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer