Cruz Beckham

Synger Cruz Beckham (11) bedre enn «Spice Girls»-mamma Victoria?

Se den supersøte videoen i saken!

TALENTFULLE BECKHAMS: Cruz Beckham (11) har arvet mammas interesse for musikk, men har ingenting imot å ta på seg fotballdrakten for å sparke ball med pappa David Beckham heller. Dette bildet er fra en veldedighetskamp i fjor. Foto: NTB Scanpix
TALENTFULLE BECKHAMS: Cruz Beckham (11) har arvet mammas interesse for musikk, men har ingenting imot å ta på seg fotballdrakten for å sparke ball med pappa David Beckham heller. Dette bildet er fra en veldedighetskamp i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nok et talent i familien Beckham er oppdaget! Victoria og David Beckhams (40) yngste sønn Cruz Beckham (11) synger nemlig som en gud - og viser dermed at han har arvet «Spice Girls»-mammas interesse for sang og musikk.

Torsdag morgen la nemlig en stolt Victoria Beckham (41) ut en video på Instagram av Cruz som synger noen strofer med sin barnlige røst, og skal vi tro det som skrives i kommentarfeltet til videoen er det ingen tvil om at han sjarmerer seg inn i ungpikenes hjerter. 

«Han har en fantastisk stemme!» skriver Instagram-bruker «gevernon1», og adjektiver som «supersøt» og «supersjarmerende» er en gjenganger. Se videoen under!:

Beckham-barna gjør som mor og far

På 90-tallet gjorde mamma Victoria Beckham suksess i den britiske jentegruppen «Spice Girls», men da hun prøvde seg på solokarriere på midten av 2000-tallet gikk ikke ting helt som planlagt. 

Hun la derfor musikk-karrieren på hylla til fordel for mote og design, og regnes i dag for å være en av verdens hotteste klesdesignere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer