David Beckham:

- Takk for at du får meg til å le, pappa!

Harper Beckhams (6) farsdagsbrev til pappa David Beckham er tidenes søteste kjærlighetserklæring.

DAVID BECKHAM: Den tidligere fotballspilleren David Beckham fikk tidenes søteste brev av datteren Harper Beckham i forbindelse med farsdagen som i Storbritannia og USA var søndag 17. juni. FOTO: NTB Scanpix // Skjermdump fra David Beckhams Instagramkonto
DAVID BECKHAM: Den tidligere fotballspilleren David Beckham fikk tidenes søteste brev av datteren Harper Beckham i forbindelse med farsdagen som i Storbritannia og USA var søndag 17. juni. FOTO: NTB Scanpix // Skjermdump fra David Beckhams Instagramkonto Vis mer
Publisert

Søndag 17. juli 2018 ble fedre over hele USA og Storbritannia hedret i forbindelse med farsdagen (som i Norge er den andre søndagen i november).

På sosiale medier var det flere stolte fedre som la ut bilder av de søte kjærlighetserklæringene de hadde fått av barna sine i løpet av dagen, og det var også flere mødre som la ut hyllester til sine barns fedre.

Blant de som markerte dagen godt i sosiale medier var familien Beckham, og både mamma Victoria Beckham (44) og pappa David Beckham (43) delte bilder av barna. Firebarnsfaren David la også ut en søt historie på Instagram-storyen sin, som viste et brev han hadde fått av datteren Harper Seven (6).

Med skjønn løkkeskrift ga Harper uttrykk for at hun setter pris på den hjelpen og støtten hun får av sin far.

«Takk, pappa, for at du er så snill og hjelpfull. For at du hjelper meg med snowboard og å gjøre triks. For at du hjelper meg med de vanskelige leksene. (...) Takk for at vi alltid har det så gøy sammen. For at du klemmer meg helt til jeg nesten sprekker. For at du spiller fotball med meg. (...) Takk for at du får meg til å le, og for at du forteller meg morsomme spøker, og for at du alltid gjør tullete spøker på meg. (...) Takk, pappa, for at du er du. Takk for at du elsker meg av hele ditt hjerte. For at du kiler meg i sengen og for at du passer på meg. Takk, pappa, for at du er den beste pappaen i hele verden. Jeg elsker deg, og håper du får en spesiell dag.».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer