Prinsesse Madeleine

- Takk for at du har gitt meg to fantastiske barn!

Jubilanten, prinsesse Madeleine, med rørende hyllest til ektemannen Chris O'Neill.

PRINSESSE MADELEINE: 18 år skiller disse to bildene av prinsesse Madeleine av Sverige - som fylte 35 år 10. juni 2017. Foto: NTB Scanpix
PRINSESSE MADELEINE: 18 år skiller disse to bildene av prinsesse Madeleine av Sverige - som fylte 35 år 10. juni 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den 10. juni 1982 ble det født en liten prinsesse på Drottningholm slott i Sverige, og dermed fikk prins Carl Philip (da 3 år) og kronprinsesse Victoria (da 4 år) en ny lillesøster. Den skjønne prinsessen skulle vokse opp og bli en dame med bein i nesa. Dette merket familien allerede da hun var en liten jente. (PSST: Derfor stilte prinsesse Madeleine og Chris O'Neill opp hos Skavlan)

- Da vår hund Charlie viftet med halen slik at barna fikk den i ansiktet begynte alltid Victoria og Carl Philip å gråte, men ikke Madeleine. Hun tok tak i halen, og holdt den fast i stedet!, minnes prinsessens mor, dronning Silvia (73), ifølge SvenskDam.

Også kronprinsesse Victoria har åpnet opp om sin standhaftige lillesøster.

- Hun er den av oss som er mest selvstendig, og den som virkelig går sine egne veier. Hun er et skikkelig konkurransemenneske! har hun sagt ifølge SvenskDam.

LES OGSÅ: Prins Alexander (5 mnd) og prins Oscar (6 mnd) sjarmerte med lek under dåpen

Brukte navnet Anna Svensson under rytter-konkurranser

Madeleine ble døpt den 31. august 1982, og hun fikk det hele og fulle navnet Prinsesse Madeleine Thérèse Amelie Josephine, hetruginne av Hälsingland og Gästrikland. Hun har tatt fag innen både juss og barnepsykologi, og snakker engelsk og tysk flytende.

KK Pluss - mer av virkeligheten

Få tilgang til alt innholdet på KK.no:

Eksklusive kvalitetsartikler

Prisvinnende reportasjer og avsløringer

Premium format og lekker presentasjon

Intropris

måned
1 kr / 119 kr mnd

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer