Ashley Graham:

«Takk for at du viser dette»

Magebilde går viralt.

ÆRLIG: Ashley Graham deler ofte ærlige bilder av egen kropp. Nå hylles hun for nytt bilde. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB
ÆRLIG: Ashley Graham deler ofte ærlige bilder av egen kropp. Nå hylles hun for nytt bilde. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Den populære modellen Ashley Graham (35) er ikke fremmed for å vise hud på sosiale medier, og har gjennom årene blitt hyllet for nettopp det.

Bare tre måneder etter at hun fødte tvillingene Malachi and Roman i fjor, ble hun hyllet for å vise fram den såkalte «mammakroppen». Hun har også sønnen Isaac (2) med ektemannen Justin Ervin (32).

Nå hylles modellen igjen, etter at hennes nyeste Instagram-bilde går viralt på nettet, ifølge Page Six og Cosmopolitan.

Mandag denne uken delte nemlig 35-åringen et bilde med sine 19,8 millioner følgere. Bildet er av Grahams mage, nærmere bestemt magehud, som hun klemmer mellom hendene.

Modellen har valgt å ikke legge noe tekst til bildet. I skrivende stund har det fått over 770 000 likerklikk, samt nesten 6000 kommentarer.

Flere kjendiskvinner har også tatt til kommentarfeltet for å hylle 35-åringen, deriblant skuespiller Alyssa Milano (50), som kaller modellens mage «vakker».

«Takk for at du viser dette. Etter tre barn ser jeg også sånn ut. Takk for at du hjelper meg med å se at jeg også er vakker», skriver en annen følger, mens en annen legger til:

«Vi trenger flere realistisk modeller som henne».

«Jeg ser opp til deg. Du får meg til å føle meg selvsikker. Takk for alt du gjør», skriver en tredje.

En fjerde skriver hvor viktig det er med «representasjon, særlig for yngre kvinner».

«Jeg skulle ønske jeg så innlegg som dette da jeg var yngre. Effekten av bilder som dette er betydelig».

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer