Marna Haugen:

- Tanken på å date er kjempeskummelt

Influenseren åpner opp om flørting og singellivet.

UVANT: Marna Haugen ble singel etter 18 år i fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
UVANT: Marna Haugen ble singel etter 18 år i fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

I desember i fjor kunne Se og Hør avsløre at Marna Haugen (41) og Ørjan Burøe (47) hadde valgt å gå hvert til sitt etter 18 år som kjærester, og ti som ektepar.

Tidligere denne måneden tok Haugen steget med å bytte navn på sosiale medier, og endret navn på Instagram fra «Komikerfrue» til «Marna Haugen».

- Jeg er ikke gift med en komiker lenger, så da er det naturlig at jeg ikke lenger heter «Komikerfrue», forklarte influenseren om navnebyttet den gang.

På lørdag gjestet bloggeren NRKs radioprogram «Ukeslutt» for å snakke om blant annet flørting og singelliv. På spørsmål om hun er klar for å krydre våren med flørting svarer hun «ja», men at det likevel ikke bare er enkelt å skulle kaste seg ut i ukjent farvann.

- Det er jo et fryktelig uvant scenario å skulle by på seg selv. I tillegg har vi vært i en pandemi ganske lenge, så jeg tror egentlig det har vært litt skummelt enten man er singel eller ikke, å bare gå ut å møte folk og plutselig skal «bjuda på», innrømmer 41-åringen.

- Klar for å snuse litt

Bloggeren forteller at hun står midt i et boligsalg, men at hun likevel begynner å gå tom for unnskyldninger for ikke å komme seg ut på date.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer