Prinsesse Estelle:

- Tanken på å miste tid med Estelle gjør vondt

Kronprinsesseparet med rørende og personlige uttalelser om datteren Estelle.

PRINSESSE ESTELLE: Denne måneden har både kronprinsesse Victoria og prins Daniel åpnet opp om datteren Estelle. Dette bildet ble tatt i forbindelse med kronprinsessens 40-årsdag i sommer. Foto: NTB Scanpix
PRINSESSE ESTELLE: Denne måneden har både kronprinsesse Victoria og prins Daniel åpnet opp om datteren Estelle. Dette bildet ble tatt i forbindelse med kronprinsessens 40-årsdag i sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kronprinsessefamilien i Sverige har over de siste årene knyttet sterke bånd med det svenske folket, og på meningsmålinger troner Kronprinsesse Victoria (40) øverst på listene over de mest populære svenskene. Da hun giftet seg med Daniel Westling (44) i 2010 skjøt populariteten i været, og etter hvert som prinsesse Estelle (5) og prins Oscar (1) har kommet til verden har familien vokst seg inn i de svenske - og resten av verdens - hjerter.

Mye av dette kan komme av åpenheten kronprinsessen og ektemannen prins Daniel har hatt om hverdagslivet i kongefamilien. De har snakket åpent om blant annet Daniels medfødte nyresykdom, som han i 2009 gjennomgikk en nyretransplantasjon for, mens kronprinsesse Victoria har vært åpen om spiseforstyrrelsen hun var rammet av på 90-tallet.

LES OGSÅ: Se hvem som var kronprins Haakons «plus one»!

- Alle vi som har barn vet hvor mye man rekker på seks år og hvor mye man går glipp av om man ikke får vært med

Ekteparet har også delt stort og smått om sine to barn, og er ikke redd for å snakke om dem for pressen og folket - eller dele bilder av dem på sosiale medier.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer