Prinsesse Ingrid Alexandra

Tante Märthas emosjonelle hyllest til prinsessen

- Jeg håper du vet at vi alle i vår familie, på hver vår måte, vil være der for deg uansett, skriver Märtha til tantebarnet.

PRINSESSE INGRID ALEXANDRA: Tronarvingen har hatt et nært forhold både til tante Märtha Louise og kusinen Maud helt siden hun var bitte liten. Her fra julefotografering hos kronprinsparet på Skaugum i Asker lille julaften 2004. FOTO: Knut Falch / NTB
PRINSESSE INGRID ALEXANDRA: Tronarvingen har hatt et nært forhold både til tante Märtha Louise og kusinen Maud helt siden hun var bitte liten. Her fra julefotografering hos kronprinsparet på Skaugum i Asker lille julaften 2004. FOTO: Knut Falch / NTB Vis mer
Publisert

Fem måneder etter at tronarvingen prinsesse Ingrid Alexandra fylte 18 år, var det endelig duket for storslått feiring for jubilanten.

Myndighetsdagen ble feiret to dager til ende, både på hovedbiblioteket Deichman Bjørvika og på Slottet. Kongelige fra inn- og utland var til stede for å feire den norske tronarvingen, samt politikere, kulturprofiler, nære venner og øvrig familie.

Prinsessens Märtha Louise (50) var en selvskreven gjest, og ankom festlighetene sammen med forloveden Durek Verrett (47).

Også døtrene Maud Angelica (19), Leah Isadora (17) og Emma Tallulah (13), som prinsessen har med avdøde Ari Behn, var naturlige festdeltakere.

Noen dager etter at myndighetsfesten var vel overstått, publiserte tante Märtha en rørende hyllest til brorens datter på Instagram. Det er tydelig å se at hun og niesen har et varmt og nært forhold.

«For en overveldende fin feiring det ble av deg, skjønne Ingrid. Du sto der sterk, klar og rolig. Jeg er så imponert over alt du er og hvordan du takler rollen din. Lyttende, klok, nær, varm, morsom, nysgjerrig, eventyrlysten, sporty og litt rampete. Alt du trenger for et godt liv. Vi er veldig glad i deg alle sammen. Jeg er veldig glad i deg. Jeg håper du vet at vi alle i vår familie, på hver vår måte, vil være der for deg uansett», skriver hun til en bildekarusell fra festlighetene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.