Tanya Pardazi

Tanya (21) omkom i skrekkulykke

- Hun levde livet til det fulle, sier barndomsvenn.

TANJA PARDAZI: Den 21 år gamle TikTok-stjernen Tanja Pardazi døde under et fallskjermhopp. FOTO: Skjermdump / Instagram @utsccheerleading
TANJA PARDAZI: Den 21 år gamle TikTok-stjernen Tanja Pardazi døde under et fallskjermhopp. FOTO: Skjermdump / Instagram @utsccheerleading Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av august skulle den 21 år gamle studenten og eventyreren Tanya Pardazi gjøre sitt aller første solo-fallskjermhopp, etter å ha gjennomført kurs på fallskjermskolen Skydive Toronto i Canada.

Ifølge en pressemelding, publisert av fallskjermskolen, kommer det frem at 21-åringen løste ut fallskjermen for sent, og at dette var grunnen til den fatale ulykken.

Også det lokale Toronto-politiet bekrefter dødsulykken, som inntraff 27. august 2022:

Den livsglade 21-åringen studerte filosofi ved University of Toronto, og ved siden av studiene drev hun en suksessfull TikTok-konto med over 100 000 følgere.

På kontoen delte hun stort og smått fra livet som influenser, og har også lagt ut flere videoer som har fått flere tusen «likes».

For alltid i lagets hjerter

Ved siden av studiene drev Tanya også med cheerleading ved universitetet i Toronto, og teamet har lagt ut en kondolansepost på Instagram der de hyller 21-åringen.

«For alltid en del av vårt team og i våre hjerter. Tanya Pardazi var én av en million», skriver Utsccheerleading-laget på Instagram.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer