Gwyneth Paltrow

Tar kjendisbarna i forsvar

- Ingen hakker på et barn som sier hun vil bli lege.

GWYNETH PALTROW: Gwyneth Paltrow tar kjendisbarn i forsvar. Foto: NTB Scanpix
GWYNETH PALTROW: Gwyneth Paltrow tar kjendisbarn i forsvar. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Mange reagerer på såkalte «nepo babies». Nepo babies er kort forklart barn til kjente personer, som også selv har gjort karriere. Nepo er en forkortelse for nepotisme, som handler om å gi slektninger urettmessige fordeler – altså favorisering.

Mange spør seg om disse nepo babyene har talent eller faktisk jobber hardt for sin egen karriere, eller om det kun er fordi de er barn av kjendiser.

Skuespiller Gwyneth Paltrow (51) er en av dem som forsvarer nepo-babyene, skriver Daily Mail. Hun kommer selv fra en «Hollywood-familie», da hun er datteren til regissør Bruce Paltrow, og skuespiller Blythe Danner. Hun ser ikke noe problem i at hun selv har gått i morens fotspor.

- Ingen hakker på et barn som sier at han eller hun vil bli lege, slik som foreldrene eller besteforeldrene, sier hun i et intervju med Bustle.

Videre forteller hun at hennes egen datter, Apple (19), som hun har sammen med eksmannen Chris Martin, er en veldig privat person, som ikke engang er interessert i å være modell for hennes eget merke, Goop, selv om hun mener at datteren ville vært en veldig god modell. Apple er for tiden student.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.