Taylor Swift

Taylor Swift (26) er den best betalte kjendisen

26-åringen danker ut både Adele, Rihanna og selveste Kim Kardashian!

BEST BETALT: Taylor Swift (26) er den best betalte kjendisen i verden! Foto: DPA
BEST BETALT: Taylor Swift (26) er den best betalte kjendisen i verden! Foto: DPA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ingen over og ingen ved siden av! taylor Swift (26) tjente hele 170 millioner dollar (altså svimlende 1,4 milliarder kroner) i fjor. Ifølge nettstedet Forbes gjør den ekstreme inntekten 26-åringen (ja, 26!) til verdens best betalte kjendis!

Dette er hennes så langt høyeste inntekt melder nettstedet, som forteller at Swift året før tjente «kun» 80 millioner dollar (rundt 680 milliarder kroner). Med andre ord har sangerinnen og låtskriveren klart å tjene inn mer enn det dobbelte, noe som først og fremst skal skyldes turnéen «The 1989 World Tour», i tillegg til hennes avtaler med blant annet Apple og Coca Cola.

Både hennes nåværende og daværende inntekt er laaaangt mer enn hva hennes eks-kjæreste, Calvin Harris (32), klarte å tjene inn i året som har vært. Dj-en klarte å klatre opp på en 21.plass på Forbes' liste over de 100 best betalte kjendisene, med en inntekt på 68 millioner dollar. Se hvem som topper listen under Swift under annonsen!

LES OGSÅ: Du vil ikke gjette hvor mye disse jentene tjener på et Instagram-bilde!

På en andre plass over verdens best betalte kommer boybandet One Direction med en inntekt på hele 110 millioner dollar. Rett bak er (overraskende nok?!) verken Kim Kardashian (35), Adele (28) eller Rihanna (28), men forfatteren James Patterson (69), med 95 millioner dollar. Den britiske sangerinnen og låtskriveren, Adele, kom på 9.plass med 80,5 millioner dollar, Madonna (57) på en 12.plass med 76,5 millioner og Rihanna på en 13.plass med 75 millioner. Kim Kardashian derimot kom ikke lenger opp enn en 42.plass med 51 millioner - mest takket være hennes superpopulære mobil-app. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer