Teamet opp for ikonisk fotoseanse

Ikke alle er like begeistret for at en spesiell person blir nevnt som et ikon.

RØFT: Kim Kardashian og artisten Cher dukket opp på bilder til magasinet CR Fashion Book. FOTO: Skjermdump Instagram
RØFT: Kim Kardashian og artisten Cher dukket opp på bilder til magasinet CR Fashion Book. FOTO: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Cher, Naomi, Kim. Tre ikoner aldri før sett sammen, før foreningen til CR Fashion book sin 16. utgave, dedikert til makt». Dette skriver motemagasinet CR Fashion Book på magasinets nettside.

På front poserer de tre ikonene, Cher (73), Kim Kardashian (39) og Naomi Campbell (49), med lik styling både med hår og antrekk. Bildene har en røff stil, og alle er i kledd motorsykkelklær. Magasinet har selv publisert de tre bildene på Instagram i hvert sitt innlegg, dog med samme tekst:

«For første gang noensinne, @naomi, @cher, og @kimkardashian samler kreftene for CR Fashion Book sin helt nye, makt-temaserte utgave. På innsiden, en trio av fryktløse ikoner åpner opp om å bruke deres restriktive stemmer og plattformer til å vinne saker som ligger tett inntil hjertene deres (..)»

Bildene er tatt av fotografduoen Mert Alas (48) og Marcus Piggott (49), som har gjort seg bemerket som fotografer i moteindustrien, ifølge Models (de har tidligere også regissert musikkvideoer for Madonna og Nicki Minaj).

FOTOGRAFDUO: Tyrkiske Mert Alas (t.v) og britiske Marcus Pigott har gjort flere oppdrag med kjente personer, og har selv blitt kjendiser. Her fra The British Fashion Awards i 2018. FOTO: NTB Scanpix
FOTOGRAFDUO: Tyrkiske Mert Alas (t.v) og britiske Marcus Pigott har gjort flere oppdrag med kjente personer, og har selv blitt kjendiser. Her fra The British Fashion Awards i 2018. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

CR Fashion Book selv skriver at de tre, kulturelle figurene former den ultimate fantasi motorsykkel-gjengen, og kjendisene deler til magasinet hvordan de unytter den påvirkningskraften de har til å utgjøre noe godt.

Det amerikanske nyhetsmediet The Sun skriver at Cher forteller i utgaven om hvordan hun ikke unnskylder seg for å snakke ut om hva hun tror på, og sier:

«Jeg har aldri tenkt på det som en makt-demonstrasjon. En dag innså jeg bare at «Jeg er Cher. Jeg trenger ikke noe mer».

«Believe»-sangeren har tidligere gjort seg bemerket for sine liberale meninger på Twitter, der hun også stadig vekk kritiserer den amerikanske presidenten Donald Trump Jr. (73), ifølge avisen Newsweek.

I tillegg forteller Kardashian, som har levd mesteparten av livet sitt i rampelyset, hvordan hun har fått sin makt gjennom erfaringen som mor, som også har inspirert studiene hennes innenfor lovverket og jobben hun har gjort angående fengselsreform.

Utgaven fokuserer også på Campbells lidenskap innenfor forskingen på AIDS. Supermodellen fikk ifølge The Star, Kenya, en Human Rights Campaign pris for hennes verdensomspennende innsats for blant annet hjemløshet, fattigdom og HIV-Aids.

Langer ut mot Kardashian

Selv om reaksjonene på de nye bildene har vært utelukkende positive, er det likevel noen som ikke skjønner hvorfor «Keeping up with the Kardashians»-profilen blir hedret som et ikon. Noen mener også at hun gjør det kun for pengenes skyld.

Se noen av kommentarene nedenfor:

Teamet opp for ikonisk fotoseanse
Teamet opp for ikonisk fotoseanse
Teamet opp for ikonisk fotoseanse

Det virker som om kritikken har gått hus forbi hos Kardashian selv, eller så er hun bare vandt til den negative oppmerksomheten, noe som kanskje ikke er så rart når hun som kjendis stadig vekk er i det beskyldende søkelyset.

Uansett har realitystjernen selv publisert bildene på sin Instagram, der hun både hyller artisten Cher og at det hele var en drøm som gikk i oppfyllelse.

LES OGSÅ: Denne skuespilleren hylles for bursdagsbildene

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer