Tenk hvis «Friends» hadde fått denne tragiske avslutningen?

Vi priser oss lykkelige for at seriens skapere ikke valgte denne slutten...

GJENGEN: Disse seks skuespillerne ble stjerner over natten etter at de kapret hovedrollene i «Friends» – eller «Venner for livet» som serien het på norsk. FOTO: NBC
GJENGEN: Disse seks skuespillerne ble stjerner over natten etter at de kapret hovedrollene i «Friends» – eller «Venner for livet» som serien het på norsk. FOTO: NBC Vis mer
Publisert

Forrige måned var det 15 år siden den siste «Friends»-episoden rullet over skjermen. (Klar for å føle deg enda eldre? Det er 25 år siden serien hadde premiere!)Det var en tung avskjed for millioner av trofaste seere, men heldigvis har vi kunnet ta med oss den New York-baserte vennegjengen videre gjennom hyppige TV-repriser og – vår beste venn – Netflix.Ekte fans vet selvfølgelig hvordan det hele endte, men en kjapp oppsummering skader vel ikke?Vi forlot altså gjengen da de fleste skulle til å starte et nytt kapittel i livet; Monica og Chandler ble foreldre til tvillinger, Pheobe var nygift, og Ross og Rachel ble endelig sammen igjen.

Pssst: Slik ser sistnevnte «Friends»-par sitt barn, hjerteknuseren Emma Geller-Green, ut i dag.

LES OGSÅ: 10 ting du kanskje ikke visste om «Friends»

Joey fortsatte på sin side livet som ungkar i spin-off-serien «Joey» (som forøvrig ble møtt med dårlige anmeldelser over hele linja).Vi har allerede tatt farvel med Central Perk, unagi og «Smelly Cat» – men hva hvis serien hadde fått en helt annen avslutning enn den som ble vist på TV i 2004?Det har i lang tid florert alternative avslutninger laget av fans, men én av dem har fått ekstra mye oppmerksomhet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer