Blir musikal:

«The Notebook» skal til Broadway

Denne musikalen gleder vi oss til å se!

THE NOTEBOOK: Den legendariske, romantiske filmen blir nå musikal. Foto: Scanpix
THE NOTEBOOK: Den legendariske, romantiske filmen blir nå musikal. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forfatter Nicholas Sparks (53) har gjort stor suksess med sine romantiske bøker. Mange kjenner nok til dem fordi flere er blitt gjort om til filmer.

Du har kanskje sett «The Last Song» med Miley Cyrus (26)? «Dear John» med Channing Tatum (38) og Amanda Seyfried (33) i hovedrollene? Eller legendariske «The Notebook»?

The Notebook. Foto: Scanpix
The Notebook. Foto: Scanpix Vis mer

Sistnevnte er kanskje den mest populære blant filmene som er utgitt. I år er det 15 år siden filmen kom ut, men den er fortsatt en stor favoritt for mange den dag i dag.

Det er ingen tvil om at Ryan Gosling (38) og Rachel McAdams (40) sikret seg en helt spesiell plass i hjertene våre etter at vi så dem som hodestups forelskede Noah Calhoun og Allie Hamilton i «The Notebook».

Filmen er faktisk så populær at den nå blir til en musikal! Den nyheten kunne forfatteren bak boken, Nicholas Sparks, dele på sin Twitter-konto.

«Så glad for å kunne dele en STOR NYHET... #TheNotebook kommer til Broadway!», skriver Sparks og legger til at «This Is Us»-produsent Bekah Brunstetter skal skrive det hele, mens Ingrid Michaelson står for musikken.

LES OGSÅ: Nytt bilde av Reese Witherspoon og familien får verden til å måpe!

Flere «The Notebook»-fans har svart på Sparks' nyhet, og de gleder seg stort til boken og filmen blir en musikal.

«Den boken betyr så mye for meg. Jeg likte Noah så mye at jeg oppkalte sønnen min etter ham», skriver en av Twitter-brukerne.

The Notebook. Foto: Scanpix
The Notebook. Foto: Scanpix Vis mer

Flere spør også når det er åpent for auditions. Ennå er det ikke bekreftet hvem som har kapret rollene som Noah og Allie, så da er det bare å vente i spenning!

LES OGSÅ: «Pretty Woman» blir musikal!

Vis mer Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer