Blir musikal:

«The Notebook» skal til Broadway

Denne musikalen gleder vi oss til å se!

THE NOTEBOOK: Den legendariske, romantiske filmen blir nå musikal. Foto: Scanpix
THE NOTEBOOK: Den legendariske, romantiske filmen blir nå musikal. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forfatter Nicholas Sparks (53) har gjort stor suksess med sine romantiske bøker. Mange kjenner nok til dem fordi flere er blitt gjort om til filmer.

Du har kanskje sett «The Last Song» med Miley Cyrus (26)? «Dear John» med Channing Tatum (38) og Amanda Seyfried (33) i hovedrollene? Eller legendariske «The Notebook»?

Sistnevnte er kanskje den mest populære blant filmene som er utgitt. I år er det 15 år siden filmen kom ut, men den er fortsatt en stor favoritt for mange den dag i dag.

Det er ingen tvil om at Ryan Gosling (38) og Rachel McAdams (40) sikret seg en helt spesiell plass i hjertene våre etter at vi så dem som hodestups forelskede Noah Calhoun og Allie Hamilton i «The Notebook».

Filmen er faktisk så populær at den nå blir til en musikal! Den nyheten kunne forfatteren bak boken, Nicholas Sparks, dele på sin Twitter-konto.

«Så glad for å kunne dele en STOR NYHET... #TheNotebook kommer til Broadway!», skriver Sparks og legger til at «This Is Us»-produsent Bekah Brunstetter skal skrive det hele, mens Ingrid Michaelson står for musikken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer