Underholdning

The Sims blir tv-program

Vinneren stikker av med én million kroner!

BLIR TV-PROGRAM: Nå blir The Sims til reality-tv. Foto: The Sims
BLIR TV-PROGRAM: Nå blir The Sims til reality-tv. Foto: The Sims Vis mer
Publisert

Det er nok mange som kjenner til dataspillet The Sims. Her kan du skape karakterer og lage et liv til dem. De kan ligne på deg og det livet du lever på ekte, eller så kan du finne på noe helt sprøtt!

Selv har jeg tilbragt (altfor) mange timer foran dataskjermen og spilt The Sims. Jeg kunne virkelig bli helt borte i alle husene og familiene jeg skapte.

Det er nok ingen tvil om at The Sims hadde sin storhetstid for noen år siden. Det er ikke så rart ettersom det stadig vekk kommer nye spill i alle mulige utførelser på markedet. Det er kanskje derfor The Sims-skaperne nå velger å prøve noe helt nytt?

Blir tv-program

Nå lanserer nemlig et helt eget The Sims-program på tv! Her skal ivrige The Sims-spillere konkurrere i nettopp hvem som er best i dette spillet.

Programmet heter The Sims: Spark’d, og har premiere i USA allerede 17. juli. De har også lagt ut et lite klipp på YouTube hvor vi får en smakebit på hva vi har i vente.

Her ser vi blant annet at deltagerne bygger noen skikkelig fine hus i spillene, men også at de får svært kort tid på å gjennomføre slike tidkrevende oppgaver. I tillegg skal deltagerne også skape historier rundt det de bygger, og som vi ser i klippet nederst i saken, blir det en følelsesladd opplevelse for mange.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer