«Mesternes Mester»:

- Therese har helt hinsides kontroll

Nils Jakob Hoff letter på sløret om Therese Johaug.

STJERNEPAR: Nils Jakob Hoff og Therese Johaug. Foto: NTB
STJERNEPAR: Nils Jakob Hoff og Therese Johaug. Foto: NTB Vis mer
Publisert

I 2014 ble det kjent at langrennsstjernen Therese Johaug (33) hadde funnet kjærligheten med den tidligere roeren Nils Jakob Hoff (37).

I ettertid har paret vist sin kjærlighet for hverandre i sosiale medier ved flere anledninger, og i julen fikk Hoff ja fra sin kjære da han fridde.

Paret verner imidlertid godt om forholdet til vanlig, men under sin deltakelse i «Mesternes mester», letter roeren litt på sløret om samboerskapet.

Hoff har blant annet lånt Johaugs bag under innspilling,

- Therese har helt hinsides kontroll på alt som heter personlig logistikk, fortalte han i forrige fredags episode.

Han kunne også røpe at forloveden legger merke til selv de minste detaljer.

- Når hun reiser vekk, og så spiser jeg en sjokoladebit og hun kommer hjem etter tre uker, så sier hun: «du, den sjokoladen som lå oppi her mangler en bit», sier han lattermildt.

Therese Johaug tok nok et OL-gull søndag.

Som nevnt verner paret som regel godt om privatlivet sitt, men åpner nå og da opp. Det gjorde blant annet Hoff i 2016, da han gjestet «P3Morgen».

Slik møttes de

Det første møtet med forloveden fant sted på et fly, etter at 37-åringen hadde deltatt i rokonkurranse og Johaug hadde vært på samling med langrennskollegene.

Langrennsstjernen, som i disse dager imponerer under OL, satt et par rader foran ham på flyet, men de pratet ikke sammen. Roeren satt derimot og så på «Game of Thrones» på Macen sin og ante fred og ingen fare.

- Så kommer sjefen i Roforbundet og sier at jeg må komme. Det var en fyr som hadde besvimt bak i flyet. Det var ingen lege om bord, og som medisinstudent måtte jeg komme bakover, da, fortalte Hoff.

Roeren ble veldig nervøs og tenkte: «åh shit, dette er jeg ikke helt klar for!», men at han reiste seg opp fra setet sitt.

- Og så ser jeg at hun snur seg da, og jeg bare «halla». Og så går jeg bare bakover, sa Hoff til latter fra programlederne.

31. desember i fjor tok også samboerparet forholdet videre. Da gikk nemlig Hoff ned på kne, og fikk ja fra skiløperen.

«2021 gjemte det beste til slutt», skrev Johaug på Instagram.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer