Jenny Skavlan

- Ti tusen kroner for å feste var jo mye

- Thomas hadde vært hiphoper siden han var 18, hadde tatoveringer og kjørte Ford Mustang. Det var jo bare det mest eksotiske jeg hadde opplevd, forteller Jenny til KK.

JENNY SKAVLAN: Jenny Skavlan (31) forteller om møte med ektemannen Thomas Gullestad (36). Foto: NTB scanpix
JENNY SKAVLAN: Jenny Skavlan (31) forteller om møte med ektemannen Thomas Gullestad (36). Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I april i år feiret Jenny Skavlan (31) og Thomas Gullestad (36) tre års bryllupsdag. Det profilerte paret giftet seg i april 2014 på Norsk Design- og Arkitektursenter i Oslo, og for et drøyt år siden ble de lykkelige foreldre til lille Åse.

Skavlan og Gullestad har lenge vært en av Norges mest omtalte par, og da de nylig kjøpte seg enebolig i et etablert villastrøk i Oslo, la paret det urbane livet bak seg.

LES OGSÅ: Anna Skavlan: - Man kan bli mistenkt for å kun få jobber og oppmerksomhet på grunn av navnet

- Ti tusen kroner var jo mye

I et stort intervju med KK letter Jenny Skavlan nå på sløret om hvordan hun og Thomas Gullestad møttes:

– Noen av Norges mest stormannsgale gutter bestemte seg for å feire bursdag i tre dager, med en bursdagsturné i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim, forteller Jenny.

– Jeg ble leid inn for å kaste glans sammen med noen kjendiser. Jeg var student i København, og ti tusen kroner for å feste var jo mye. Thomas kjøpte meg, rett og slett.

– Ja?

– Ja. Og så begynte vi å tekste da vi kom hjem. Jeg kom jo fra Bygdøy, et finfint miljø der alle skal bli advokater eller finansfolk. Og Thomas hadde vært hiphoper siden han var 18, hadde tatoveringer og kjørte Ford Mustang. Det var jo bare det mest eksotiske jeg hadde opplevd, sier Jenny til KK.

Tre års bryllupsdag med favorittsnacksen min. @fingern (swiiiiipe)

Et innlegg delt av Jenny Skavlan (@jennyskavlan)

- Det var litt gøy å sjokkere vennene mine 

Jenny Skavlan ble født på Vefsn sykehus i Nordland i 1986, og da hun var tre flyttet familien til Frogner og senere Bygdøy. Hun er datter av lege Jørgen Skavlan og kunstner og kostymedesigner Janicke Ebbing, og den midterste i en søskenflokk på tre.

Jenny innrømmer at møtet med Thomas Gullestad, kjent som DJ i rappegruppen «Klovner i Kamp», ble en stor kontrast:

– Fram til jeg møtte Thomas, hadde jeg bare vært sammen med vestkantgutter. Det var litt gøy å sjokkere venninnen mine, men det holdt jo ikke i lengden. Nå kjører han Lexus, har eget firma, og vi har kjøpt hus. Jeg så jo for meg et liv som kunne sett litt annerledes ut, sier hun.

Hun er designer, med gjenbruk som kampsak. Har laget egne kolleksjoner med både klær og smykker, og er dessuten skuespiller og en av Norges mest populære programledere.

I uke 27 leder hun «Sommertoget» på NRK, sammen med Hans Olav Brenner. Også ektemannen Thomas Gullestad er programleder og skuespiller, og har spilt i blant annet «Tomme tønner 2». Til vinteren er han aktuell i hovedrollen i Harald Zwarts nye storfilm «Den 12. Mann», om krigshelten Jan Baalsrud.

Jenny kan ikke få fullrost ektemannen, og forteller om stundene hun setter høyere enn alt annet:

Jeg synes Åse er verdens heldigste som har fått Thomas til far

– Det er de små øyeblikkene. Når Thomas og Åse ligger på gulvet med hodet på samme pute, og hun fikler med fingrene inn i neseborene hans. Da må jeg bare stoppe opp. Jeg synes Åse er verdens heldigste som har fått Thomas til far, sier Jenny Skavlan til KK.

LES OGSÅ: Derfor legger ikke Jenny Skavlan ut bilder av lille Åse på nett

Hele intervjuet med Jenny Skavlan kan du lese i KK 26, i salg fra fredag 29. juni.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer