Jenny Skavlan

- Ti tusen kroner for å feste var jo mye

- Thomas hadde vært hiphoper siden han var 18, hadde tatoveringer og kjørte Ford Mustang. Det var jo bare det mest eksotiske jeg hadde opplevd, forteller Jenny til KK.

JENNY SKAVLAN: Jenny Skavlan (31) forteller om møte med ektemannen Thomas Gullestad (36). Foto: NTB scanpix
JENNY SKAVLAN: Jenny Skavlan (31) forteller om møte med ektemannen Thomas Gullestad (36). Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I april i år feiret Jenny Skavlan (31) og Thomas Gullestad (36) tre års bryllupsdag. Det profilerte paret giftet seg i april 2014 på Norsk Design- og Arkitektursenter i Oslo, og for et drøyt år siden ble de lykkelige foreldre til lille Åse.

Skavlan og Gullestad har lenge vært en av Norges mest omtalte par, og da de nylig kjøpte seg enebolig i et etablert villastrøk i Oslo, la paret det urbane livet bak seg.

LES OGSÅ: Anna Skavlan: - Man kan bli mistenkt for å kun få jobber og oppmerksomhet på grunn av navnet

- Ti tusen kroner var jo mye

I et stort intervju med KK letter Jenny Skavlan nå på sløret om hvordan hun og Thomas Gullestad møttes:

– Noen av Norges mest stormannsgale gutter bestemte seg for å feire bursdag i tre dager, med en bursdagsturné i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim, forteller Jenny.

– Jeg ble leid inn for å kaste glans sammen med noen kjendiser. Jeg var student i København, og ti tusen kroner for å feste var jo mye. Thomas kjøpte meg, rett og slett.

– Ja?

– Ja. Og så begynte vi å tekste da vi kom hjem. Jeg kom jo fra Bygdøy, et finfint miljø der alle skal bli advokater eller finansfolk. Og Thomas hadde vært hiphoper siden han var 18, hadde tatoveringer og kjørte Ford Mustang. Det var jo bare det mest eksotiske jeg hadde opplevd, sier Jenny til KK.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer