Sophie Elise

Tidenes beste og verste Spellemann-antrekk

Du vil ikke TRO hva stjernene har hatt på seg!

Publisert
Sist oppdatert

Årets store, norske musikkprisutdeling - Spellemannprisen for året 2015 - går av stabelen lørdag 30. januar i Oslo Spektrum. Men den gjeve prisutdelingen, som helt siden 1973 har vært musikkbransjens store happening, handler faktisk ikke bare om musikk. Også artistenes fargesprakende antrekk pleier å være kveldens store «snakkis».

Du har vel ikke glemt Aqua-Lenes (42) sorte nettingtopp og knallrøde hår, værdamenes matchende tubetoppkjoler i silke, Maria Haukaas Mittets (36) olakjole med alternative detaljer eller Mira Craigs (33) selvheklede bikinitopp?

Nytt av året er at rosablogger Sophie Elise (21) skal kaste glans over musikkfestlighetene i Oslo Spektrum. Som gjest, vel å merke. I et innlegg på bloggen sin skriver hun med glimt i øyet:

«Neste uke er det klart for årets spellemannspris, og jeg har helt glemt å blogge om det! Jeg er nominert i tre kategorier: årets nykommer, årets artist og årets låt! Neida, haha. Jeg er ikke nominert, det hadde vært like merkelig som da jeg ble nominert til årets snapchat med tanke på at jeg ikke engang har snapchat..»

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer