Sophie Elise

Tidenes beste og verste Spellemann-antrekk

Du vil ikke TRO hva stjernene har hatt på seg!

Publisert
Sist oppdatert

Årets store, norske musikkprisutdeling - Spellemannprisen for året 2015 - går av stabelen lørdag 30. januar i Oslo Spektrum. Men den gjeve prisutdelingen, som helt siden 1973 har vært musikkbransjens store happening, handler faktisk ikke bare om musikk. Også artistenes fargesprakende antrekk pleier å være kveldens store «snakkis».

Du har vel ikke glemt Aqua-Lenes (42) sorte nettingtopp og knallrøde hår, værdamenes matchende tubetoppkjoler i silke, Maria Haukaas Mittets (36) olakjole med alternative detaljer eller Mira Craigs (33) selvheklede bikinitopp?

SPELLEMANNPRISEN: Se bildekavalkade av tidenes beste og verste Spellemann-antrekk øverst i saken! Dette er noen av artistene som har kastet glans over prisutdelingen. Fra venstre: Ida Jenshus, Siri Nilsen, Maria Haukaas Mittet og Wenche Myhre. Foto: NTB Scanpix
SPELLEMANNPRISEN: Se bildekavalkade av tidenes beste og verste Spellemann-antrekk øverst i saken! Dette er noen av artistene som har kastet glans over prisutdelingen. Fra venstre: Ida Jenshus, Siri Nilsen, Maria Haukaas Mittet og Wenche Myhre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nytt av året er at rosablogger Sophie Elise (21) skal kaste glans over musikkfestlighetene i Oslo Spektrum. Som gjest, vel å merke. I et innlegg på bloggen sin skriver hun med glimt i øyet:

«Neste uke er det klart for årets spellemannspris, og jeg har helt glemt å blogge om det! Jeg er nominert i tre kategorier: årets nykommer, årets artist og årets låt! Neida, haha. Jeg er ikke nominert, det hadde vært like merkelig som da jeg ble nominert til årets snapchat med tanke på at jeg ikke engang har snapchat..»

SOFISTIKERT STIL: Blogger Sophie Elise har gått gjennom en stilforvanling de siste årene, og legger ikke skjul på at hun nå ønsker å fremstå litt mer klassisk og sofistikert. Bildet til venstre er tatt under TV2s høstlansering i 2014, mens bildet til høyre er tatt under Vixen Blog Awards i forrige uke. Det blir spennende å se hva 21-åringen går for under årets Spellemannspris til helgen. Foto: NTB Scanpix
SOFISTIKERT STIL: Blogger Sophie Elise har gått gjennom en stilforvanling de siste årene, og legger ikke skjul på at hun nå ønsker å fremstå litt mer klassisk og sofistikert. Bildet til venstre er tatt under TV2s høstlansering i 2014, mens bildet til høyre er tatt under Vixen Blog Awards i forrige uke. Det blir spennende å se hva 21-åringen går for under årets Spellemannspris til helgen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg lurer veldig på hva jeg skal ha på meg

Sophie Elise fikk mye skryt for antrekket hun hadde på seg under Vixen Blog Awards i midten av januar, og forteller på bloggen at hun også under årets Spellemannpris har valgt å gå for moteprofil Jostein Wålengen (23) stødige stylisthånd.

«Jeg lurer veldig på hva jeg skal ha på meg. Jeg har snakket litt med Jostein W (som har stylet meg før kjendisgallaen og vixen nå sist) og jeg stoler på at han kommer på med noe veldig bra. Han får alltid fram det fineste i meg, på en «voksen» og sofistikert måte. Likevel kan man se at det er veldig Sophie Elise, og det liker jeg! Så får vi heller styre unna antrekk som det her, selv om det faktisk fikk terningkast 6 i Se og Hør».

Antrekket hun snakker om er den sorte kjolen med dyp utringning som hun hadde på seg under TV 2s høstlansering i Bergen i august 2014.

Om det er flere kjendiser som velger å gå for sofistikert og klassisk eller om de fremdeles «tar den helt ut», gjenstår altså å se! I mellomtiden kan du kose deg med KK.nos bildekavalkade øverst i saken over de mest minnerike Spellemann-antrekkene gjennom tidene!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer