Barbara Palvin

Tidligere Victoria's Secret-engel Barbara Palvin blir kalt «feit» på sosiale medier

Slik reagerer 22-åringen: - Jeg ser ikke på meg selv som tjukk!

BLIR KALT FEIT: Å bli hetset på nett er dessverre dagligdags for Hollywood-stjernene. Sist ut er modell Barbara Palvin – hun blir kalt «feit» etter å ha lagt ut bikinibilder av seg selv. Foto: Skjermdump fra Twitter
BLIR KALT FEIT: Å bli hetset på nett er dessverre dagligdags for Hollywood-stjernene. Sist ut er modell Barbara Palvin – hun blir kalt «feit» etter å ha lagt ut bikinibilder av seg selv. Foto: Skjermdump fra Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Man kan si veldig mye godt om teknologi, men (som med de fleste andre ting) har medaljen en bakside. I dette tilfellet er det anonymitet. Man trenger ikke lenger være slem ansikt til ansikt for å gjøre noen psykisk og følelsesmessig vondt; man kan hetse i det skjulte. En sårende bemerkning på Instagram, et personagrep på Twitter... Alt under dekket av en falsk profil.

Man hører utallige historier om mennesker som blir mobbet gjennom sosiale medier, og gruppen som kanskje får aller mest krass og usaklig kritikk er kvinnene i Hollywood. Stjernenes kommentarfelter er fylt til randen av eder og galle, fornærmelser og drapstrusler – og nettrollenes siste offer er smellvakre Barbara Palvin (22). Etter å ha lagt ut en rekke bilder av seg selv i bikini, ble nemlig den tidligere Victoria's Secret-engelen kalt «feit» og fikk beskjed om at hun trengte å slanke seg.

«Woooow. Jeg fikk noen stygge kommentarer om at jeg er feit. Vel, jeg er ikke like tynn som jeg var som 18-åring, men jeg ser ikke på meg selv som tjukk», skrev Barbara – som i 2012 ble koblet til popstjernen Justin Bieber (21) – på Twitter i helgen. Se de omtalte bildene av modellen under annonsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer