Victoria's Secret:

Tidligere «Victoria's Secret»-modeller: - Alt var fake

Deler ærlig om tiden som modell for undertøysmerket.

VICTORIAS SECRET: Jasmine Tookes (t.h.) og Josephine Skriver (nummer to f.h.) deler ærlig om tiden som modell for undertøysmerket. Foto: NTB
VICTORIAS SECRET: Jasmine Tookes (t.h.) og Josephine Skriver (nummer to f.h.) deler ærlig om tiden som modell for undertøysmerket. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Jasmine Tookes (32) og Josephine Skriver (30) er nok for mange kjente fjest, ettersom de i flere år var modeller for det kjente undertøysmerket Victoria's Secret.

At modellbransjen tar i bruk Photoshop og digital retursjering for å fikse på modellene sine, er ingen hemmelighet, og skal vi tro Tookes og Skriver slet til og med de med å kjenne igjen seg selv i blant.

I podkasten «The Real Pod» forteller danske Skriver at hun antok at alle skjønte hvor redigerte bildene av dem var, og påpeker at hele kroppen var sminket - i tillegg til å bli retusjert i etterkant.

VIL VISE: Modellduoen vil vise hvor mye jobb det er for å holde seg i form. Foto: Dimitrios Kambouris / Getty Images / NTB
VIL VISE: Modellduoen vil vise hvor mye jobb det er for å holde seg i form. Foto: Dimitrios Kambouris / Getty Images / NTB Vis mer

- Alt var «fake». Det er så spinnvilt, fordi for meg er det helt åpenbart når jeg ser på de gamle Victoria's Secret-reklameplakatene, legger Tookes til.

Ifølge Skriver var bildene til tider så redigerte at ikke engang hennes nærmeste kjente henne igjen.

- Jeg kunne stå ved siden av de store reklameplakatene på gaten, og jeg kunne stå der i 30 minutter uten at en eneste person så at det var meg. Så jeg var sånn: «Jeg ser ikke engang ut som bildene mine». Noen ganger kunne moren min si: «Er det deg? Jeg visste ikke engang at du kunne se slik ut».

Tookes sier hun fortsatt får kommentarer daglig på Instagram om hvor «perfekt hun ser ut», men understreker at det bare er én side av henne.

- Hvis du hadde sett meg når jeg våkner om morgenen hjemme, eller midt på dagen, eller når jeg går rundt med gulp over hele meg fra babyen, eller uten sminke, hadde du sett mitt virkelige liv.

32-åringen ble mor for første gang i februar, da hun og kjæresten kunne ønske en liten datter velkommen til verden.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer