Niklas Baarli

- Til alle som har spurt hvilken diagnose Niklas har - utredningen er ferdig

Niklas Silseth Baarli (32) gikk denne uka ut på Instagram og unnskyldte oppførselen sin på Farmen. Nå viser ektemannen sin støtte.

STØTTER EKTEMANNEN: Benjamin Baarli Silseth så seg nødt til å kommentere under ektemannens Instagram-post, da han la seg langflat og beklaget oppførselen sin på Farmen. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet
STØTTER EKTEMANNEN: Benjamin Baarli Silseth så seg nødt til å kommentere under ektemannens Instagram-post, da han la seg langflat og beklaget oppførselen sin på Farmen. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet Vis mer
Publisert

Årets Farmen kjendis har vist seg å inneholde mye spill og drama, og denne uken tok det seg virkelig opp da Øyunn Krogh valgte å «gå imot gruppa» og velge en mann til tvekamp, istedenfor å velge Torpet-vinner Marna Haugen som var den opprinnelige avtalen.

Valget skapte sterke reaksjoner. En av dem som ikke nølte med å si sin mening, var Niklas Silseth Baarli (32). Han fortalte nylig til Dagbladet at han har gruet seg til at nettopp denne hendelsen skulle bli vist på TV. Han forteller til Dagbladet at TV-seere har sendt meldinger til ham, og truet med vold.

- Jeg tror folk bare må puste litt og huske på at det er et underholdningsprogram. De må rett og slett roe ned, fordi det er ganske ubehagelig når det kommer trusler om vold og folk skriker etter deg på butikken, sier han.

FØRSTEKJEMPEVALG: Da Heine Totland ble valgt til førstekjempe, kokte det over for Niklas Baarli. Foto: TV2
FØRSTEKJEMPEVALG: Da Heine Totland ble valgt til førstekjempe, kokte det over for Niklas Baarli. Foto: TV2 Vis mer

Beklager egen oppførsel

I et innlegg på Instagram innrømmer han at egen oppførsel inne på gården er dårlig. Han beklager at han kalte Øyunn for et ræva menneske.

- Ting blir sagt i affekt, på lite mat og etter mange uker tett på mennesker som man aldri ville vært i nærheten av hadde det ikke vært for at vi lagde TV. Min reaksjon på konfrontasjonen til Øyunn etter førstekjempevalget er også utrolig barnslig, skriver han.

Han forteller at han ble direkte pinlig berørt da han så sin egen oppførsel på TV-skjermen. Han understreker at mange av kommentarene hans er spissformulert, med vilje, og at det kan se voldsomt ut – også med tanke på at han er en av dem som har fått desidert mest TV-tid.

- Det meste av det er forsøkt levert med et glimt i øyet, noen ganger med hell og andre ganger blir det skivebom. Mengden meg i Farmen kan jeg dessverre ikke styre og jeg opplever det som spinnvilt å være bærende element i nesten samtlige episoder så langt i sesongen, skriver han videre.

For Niklas er det relativt nytt å stå i en storm som han har gjort de siste dagene. Han hevder å ha fått langt over 2000 meldinger fra folk som hater, elsker og truer. Noen av dem har vært såpass grove at han vurderer å anmelde til politiet, skriver han.

- Snart er Farmen 2022 over, det gleder jeg meg til, for da kan jeg kanskje gå tilbake til å være en varm og fin fyr igjen, for det tror jeg at jeg egentlig er, skriver han avslutningsvis.

Støtter ektemannen

I kommentarfeltet under innlegget, har mange skrevet støttende, fine ord til Niklas. Blant annet ektemannen Benjamin Baarli Silseth, som jobber som psykolog.

- Jeg kjenner deg bedre enn noen andre (tør jeg påstå), og vet at du er så mye mer enn det Farmen har vist. Du er en kverulant og til tider barnslig kranglefant, men du er også varm, kjærlig, omsorgsfull, og snill. Du er hele spekteret. Nå er jeg han som kommenterer på mannen sin sin Instagram, men jeg elsker nå deg da, med alt du er. PS: Til alle som har spurt meg om hvilken diagnose Niklas har er utredningen ferdig. Diagnose: menneske.

STØTTENDE: Benjamin valgte å vise sin støtte til Niklas. Her fra bryllupet deres i fjor sommer. Foto: Privat
STØTTENDE: Benjamin valgte å vise sin støtte til Niklas. Her fra bryllupet deres i fjor sommer. Foto: Privat Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer