Making A Murderer

«Tilstå, så jeg kan skrive boken om hva som egentlig skjedde»

Aktor Ken Katz skrev privat brev til Steven Avery (!)

MAKING A MURDERER: I den populære Netflix-serien blir vi bedre kjent med Steven Avery (t.h), som sitter i fengsel for mordet på den 25 år gamle fotografen Teresa Halbach utført i 2005. Aktor Ken Katz (t.v.) er overbevist om at de har dømt rett mann. Foto: Netflix (bildet av Katz) og NTB Scanpix
MAKING A MURDERER: I den populære Netflix-serien blir vi bedre kjent med Steven Avery (t.h), som sitter i fengsel for mordet på den 25 år gamle fotografen Teresa Halbach utført i 2005. Aktor Ken Katz (t.v.) er overbevist om at de har dømt rett mann. Foto: Netflix (bildet av Katz) og NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi regner med at du innen nå har fått med deg hva Netflix-suksessen «Making a Murderer» går ut på. Hvis ikke ber vi deg om å stoppe å lese nå (SPOILER!)

Den Wisconsin-fødte 53-åringen Steven Avery sitter i fengsel dømt for mordet på den 25 år gamle fotografen Teresa Halbach. Hun forsvant på Halloweenaften i 2005, og ble funnet drept noen dager senere.

Alt pekte på at det var Avery som hadde tatt den unge kvinnen av dagen. Men de lærde strides. Kan en mann som allerede har sittet fengslet i 18 år for en voldtekt han beviselig ikke gjorde være så dum/lite smart at han risikerer å bli kastet i fengsel på nytt?

Det er dette den 10 episoder lange serien «Making a Murderer» handler om. 

En av personene vi møter er Kenneth Katz. Aktoren med den lyse stemmen, som ofte løfter pekefingeren i været og tar lange kunstpauser for å legge trykk på et poeng. Ken Katz som siden viser seg å være en sexavhengig mann, som ved flere tilfeller har sendt sms-er til kvinner med svært seksuelt ladet innhold.

Men det er ikke bare sms-er aktoren er fan av, også brev er blitt sendt fra Katz' kontor, og du får nok like «bakoversveis» som oss når du hører hvem han sendte privat brev til i høst. Hold deg fast: Ingen ringere enn Steven Avery. Det er Averys nye advokat Kathleen Zellner som via Twitter har postet brevet i sin helhet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer