Pernilla Sjöholm

Tinder-svindlerens offer med gladnyhet

– I dag kan jeg ikke skjønne at jeg var så miserabel og deprimert.

PERNILLA SJÖHOLM: Pernilla (t.h.) ble svindlet av den såkalte Tinder-svindleren. Her sammen med norske Cecilie Fjellhøy (t.v) og nederlandske Ayleen Charlotte i forbindelse med Netflix-serien om svindleren. I januar 2023 delte svenske Pernilla en gladnyhet. FOTO: SplashNews.com/NTB
PERNILLA SJÖHOLM: Pernilla (t.h.) ble svindlet av den såkalte Tinder-svindleren. Her sammen med norske Cecilie Fjellhøy (t.v) og nederlandske Ayleen Charlotte i forbindelse med Netflix-serien om svindleren. I januar 2023 delte svenske Pernilla en gladnyhet. FOTO: SplashNews.com/NTB Vis mer
Publisert

I 2019 kom Netflix-serien om den såkalte Tinder-svindleren, israelske Shimon Hayut som ga seg ut for å være diamanthandleren Simon Leviev, og levde et liv i sus og dus med privatfly, dyre hoteller og luksuriøse klær. På datingappen Tinder ble han kjent med kvinner som lot seg blende av mannen med den glamorøse livsstilen.

Snart kom det for en dag at Leviev ikke var den han utga seg for. Navnet Leviev hadde han tatt fra en velstående diamantfamilie, og han datet opptil flere kvinner samtidig, og begynte å svindle dem for penger. Historien var ofte den samme: etter måneder i sus og dus på dyre reiser, fortalte han dramatiske historier om fiender i diamantbransjen som var etter ham, og at han trengte penger for å komme seg ut av knipa. Kvinnene lånte ham penger, som Leviev så skal ha brukt til å dra på dyre ferier – med andre kvinner.

Norske Cecilie svindlet

KK har tidligere skrevet om norske Cecilie Fjellhøy, som ble lurt av Leviev, og pådro seg enorm gjeld som følge av at hun forsøkte å hjelpe ham. Fjellhøy sto frem både i Netflix-serien, og tidligere i VGs store sak om Leviev.

KK har også skrevet om nederlandske Ayleen Charlotte som lånte israeleren nærmere halvannen million kroner. Uten å vite at andre kvinner hadde lånt ham tilsvarende beløp, og blitt servert den samme historien. Ayleen tok imidlertid skjeen i egen hånd og bestemte seg for å svindle ham tilbake.

Svensk offer

I Sverige var Pernilla Sjöholm et av Levievs ofre. Pernilla hadde riktignok et platonisk forhold til Leviev, men hun sto fram i VGs sak sammen med Cecilie Fjellhøy, for å advare mot mannen som hadde svindlet dem for store summer

Og det er nettopp Pernilla Sjøholm som i januar 2023 røper en skikkelig gladnyhet. På Instagram forteller hun nemlig i flere innlegg at hun nylig har blitt mor – og det til tvillinger!

Barna ble født 1. januar 2023, og er dermed for skikkelige nyttårsbarn å regne. Pernilla skrive i en post om en lang fødsel, der hun mistet mye blod. Og hun trekker frem mannens kjærlige blikk på henne, kort tid etter fødselen.

Under det ene innlegget, som i skrivende stund har fått tolv tusen likes og masse lykkønskninger, skriver hun, krydret med emojier:

«Familien min. I dag kan jeg ikke skjønne at jeg var så miserabel. Nå føler jeg meg som den lykkeligste og heldigste personen i verden. Livet kan virkelig snu i mange retninger. Husk det. Vær takknemlig. Jeg er så glad i familien min!»

Venninnene hilser

De tre kvinnene ble etter Netflix-serien venninner, og har figurert sammen på flere arrangementer og ferier. Og i kommentarfeltet til den stolte mor har begge kommentert den hyggelige nyheten:

«Så vakre» skriver norske Cecilie, mens Ayleen har kommentert med tre rosa hjerter.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer