Lisa Marie Presley

To dager etter dette bildet ble tatt, døde superstjernen

Lisa Marie Presley ble 54 år. Se de siste bildene av Hollywood-stjernen!

LISA MARIE PRESLEY: Priscilla Presley, Austin Butler og Lisa Marie Presley under Golden Globe-utdelingen 10. januar. To dager senere døde Lisa Marie. FOTO: NTB
LISA MARIE PRESLEY: Priscilla Presley, Austin Butler og Lisa Marie Presley under Golden Globe-utdelingen 10. januar. To dager senere døde Lisa Marie. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

To dager etter at Lisa Marie Presley var til stede under Golden Globe-utdelingen på Beverly Hilton Hotel i Los Angeles, gikk hun bort som følge av hjertestans.

Det bekrefter avdødes mor Pricilla Presley (77) i en hjerteskjærende uttalelse via nettstedet People:

«Det er med tungt hjerte at jeg må dele den brutale nyheten om at min vakre datter Lisa Marie har forlatt oss. Hun var den mest lidenskapelige, sterkeste og mest elskverdige kvinnen jeg noen gang har kjent».

Lisa Marie var det eneste barnet til kongen av pop, Elvis Presley, og Pricilla Presley. Hun kom til verden nøyaktig ni måneder etter at foreldrene giftet seg i 1967.

Både Pricilla og Lisa Marie var til stede under Golden Globe-utdelingen i januar, for å hylle frem skuespiller Austin Butler (31).

Han portretterte nemlig Elvis i spillefilmen med samme navn, som hadde premiere i 2022. Han mottok Golden Globe-statuett for beste mannlige hovedrolle, nettopp for Elvis-rollen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer