Lisa Marie Presley

To dager etter dette bildet ble tatt, døde superstjernen

Lisa Marie Presley ble 54 år. Se de siste bildene av Hollywood-stjernen!

LISA MARIE PRESLEY: Priscilla Presley, Austin Butler og Lisa Marie Presley under Golden Globe-utdelingen 10. januar. To dager senere døde Lisa Marie. FOTO: NTB
LISA MARIE PRESLEY: Priscilla Presley, Austin Butler og Lisa Marie Presley under Golden Globe-utdelingen 10. januar. To dager senere døde Lisa Marie. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

To dager etter at Lisa Marie Presley var til stede under Golden Globe-utdelingen på Beverly Hilton Hotel i Los Angeles, gikk hun bort som følge av hjertestans.

Det bekrefter avdødes mor Pricilla Presley (77) i en hjerteskjærende uttalelse via nettstedet People:

«Det er med tungt hjerte at jeg må dele den brutale nyheten om at min vakre datter Lisa Marie har forlatt oss. Hun var den mest lidenskapelige, sterkeste og mest elskverdige kvinnen jeg noen gang har kjent».

Lisa Marie var det eneste barnet til kongen av pop, Elvis Presley, og Pricilla Presley. Hun kom til verden nøyaktig ni måneder etter at foreldrene giftet seg i 1967.

Både Pricilla og Lisa Marie var til stede under Golden Globe-utdelingen i januar, for å hylle frem skuespiller Austin Butler (31).

Han portretterte nemlig Elvis i spillefilmen med samme navn, som hadde premiere i 2022. Han mottok Golden Globe-statuett for beste mannlige hovedrolle, nettopp for Elvis-rollen.

TAKKETALE: Lisa Marie og Pricilla Presley ble tydelig rørt under skuespiller Austin Butlers takketale, da han mottok sin første Golden Globe for rollen som Elvis i kinofilmen med samme navn. FOTO: NTB
TAKKETALE: Lisa Marie og Pricilla Presley ble tydelig rørt under skuespiller Austin Butlers takketale, da han mottok sin første Golden Globe for rollen som Elvis i kinofilmen med samme navn. FOTO: NTB Vis mer

Det var tydelig at mor og datter Presley begge syntes at 31-åringen fortjente den gjeve prisen, og klappet ham frem på scenen da han skulle motta statuetten.

Tre dager etter dødsfallet kom Austin Butler med en dyptfølende kodolanse gjennom nettstedet People:

«Hjertet mitt er fullstendig knust over det tragiske og uforventede tapet av Lisa Marie. Jeg er for evig takknemlig over at jeg fikk muligheten til å være nær lyset henne, og vil for alltid sette pris på de stille øyeblikkene vi delte sammen. Hennes varme, kjærlighet og oppriktighet vil alltid bli husket».

Eksmannen ga hjerte- og lungeredning

Lisa Marie Presley mistet sønnen Benjamin Keough sommeren 2020 til selvmord. Han ble 27 år.

Tapet av sønnen kom hun aldri over, og i forbindelse med National Grief Awareness Day i august 2022, åpnet hun opp om sorgen i et essay publisert i People.

«Døden er en del av livet, enten vi liker det eller ikke - og det samme er også sorg. (...) Mitt og mine tre døtres liv som vi kjente det ble fullstendig ødelagt av hans død. Vi lever i dette hver. eneste. dag.» skrev hun i essayet.

TRE DØTRE: Lisa Marie etterlater seg datteren Riley Keough (33), og de 14 år gamle tvillingene Finley og Harper. Dette bildet ble tatt på rød løper under et arrangement i 2017. FOTO: NTB
TRE DØTRE: Lisa Marie etterlater seg datteren Riley Keough (33), og de 14 år gamle tvillingene Finley og Harper. Dette bildet ble tatt på rød løper under et arrangement i 2017. FOTO: NTB Vis mer

Lisa Marie etterlater seg døtrene Riley Keough (33) og tvillingene Finley Aaron Love og Harper Vivienne Ann Lockwood (14), samt mor og øvrig familie.

Hun var gift til sammen fire ganger, med musiker Danny Keough fra 1988 til 1994, den avdøde popstjernen Michael Jackson fra 1994 til 1996, skuespiller Nicolas Cage fra 2002 til 2004 og musikkprodusent Michael Lockwood 2006 til 2021.

Det var den første ektemannen Danny Keough som, ifølge TMZ, fant ekskona bevisstløs i sitt hjem i Calabasas, California. Han forsøkte å gjøre hjerte- og lungeredning på henne til ambulansepersonellet var på plass. Men livet sto dessverre ikke til å redde.

- Merkelig å se bildene fra Golden Globe

KKs sjefredaktør Ingeborg Heldal (49) er i sjokk over dødsfallet.

- Jeg bli trist da jeg våknet til nyheten om at Elvis' eneste barn nå er gått bort. Lisa Marie Presley var personifiseringen av arven etter Elvis, så utrolig lik sin verdensberømte far, og har levd absolutt hele livet i rampelyset, uten kanskje egentlig å ønske det, sier Ingeborg.

Hun synes det er hjerteskjærende å tenke på at det bare er noen dager siden Lisa Marie var til stede for å hylle skuespilleren som portretterte hennes verdensberømte far.

- Lisa Marie har på mange måter hatt et trøblete liv også med flere opphold på rusrehabilitering. Rart å se bildene fra Golden Globe, som bare er noen få dager gamle ...

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer