Trening

To PT-triks Jennifer Aniston sverger til

Slik holder superstjernen formen.

TRENING: Den amerikanske skuespilleren Jennifer Aniston er opptatt av trening og sunt kosthold, men er også for at man skal unne seg å skeie ut innimellom. FOTO: NTB
TRENING: Den amerikanske skuespilleren Jennifer Aniston er opptatt av trening og sunt kosthold, men er også for at man skal unne seg å skeie ut innimellom. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Jennifer Aniston (51) er en av verdens hotteste kjendiser - mye på grunn av sin jordære fremtoning og smittende smil.

Hun ble for alvor kjent da hun i 1994 kapret rollen som Rachel Green i TV-serien Friends.

I 2020 er hun like populær som hun var på midten av 90-tallet, og da hun i oktober 2019 endelig fikk seg offisiell konto på Instagram tok fanskaren av.

På sosiale medier-plattformen deler 51-åringen stort og smått fra livet som Hollywood-stjerne, og legger også ofte ut gamle #tb-bilder fra en svunnen tid, gjerne med sine venner fra Friends-epoken - til stor glede for fansen.

I slutten av november la hun ut en post der hun poengterte at hun alltid har vært en forkjemper for at man skal finne velvære fra innsiden og ut - og Jennifer Aniston er kjent for å være tilhenger av trening og sunt kosthold.

Hun trener jevnlig med personlig trener Leyon Azubuike, og på sin Instagram-profil har han tidligere lagt ut et bilde av seg selv som holder en magasinutgave med Jennifer Aniston på cover. Han forklarer i innlegget at han er stolt av å være hennes personlige trener.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer