Trening

To PT-triks Jennifer Aniston sverger til

Slik holder superstjernen formen.

TRENING: Den amerikanske skuespilleren Jennifer Aniston er opptatt av trening og sunt kosthold, men er også for at man skal unne seg å skeie ut innimellom. FOTO: NTB
TRENING: Den amerikanske skuespilleren Jennifer Aniston er opptatt av trening og sunt kosthold, men er også for at man skal unne seg å skeie ut innimellom. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Jennifer Aniston (51) er en av verdens hotteste kjendiser - mye på grunn av sin jordære fremtoning og smittende smil.

Hun ble for alvor kjent da hun i 1994 kapret rollen som Rachel Green i TV-serien Friends.

I 2020 er hun like populær som hun var på midten av 90-tallet, og da hun i oktober 2019 endelig fikk seg offisiell konto på Instagram tok fanskaren av.

På sosiale medier-plattformen deler 51-åringen stort og smått fra livet som Hollywood-stjerne, og legger også ofte ut gamle #tb-bilder fra en svunnen tid, gjerne med sine venner fra Friends-epoken - til stor glede for fansen.

I slutten av november la hun ut en post der hun poengterte at hun alltid har vært en forkjemper for at man skal finne velvære fra innsiden og ut - og Jennifer Aniston er kjent for å være tilhenger av trening og sunt kosthold.

Hun trener jevnlig med personlig trener Leyon Azubuike, og på sin Instagram-profil har han tidligere lagt ut et bilde av seg selv som holder en magasinutgave med Jennifer Aniston på cover. Han forklarer i innlegget at han er stolt av å være hennes personlige trener.

Slik kickstarter du treningen

Det er mange som, ifølge Women's Health, har tatt kontakt med ham for å høre hva hemmeligheten bak Jennifer Anisons smekre utseende er. Og han har to tips han kommer med, som har avgjørende effekt - ikke bare for Jennifer Aniston - men for alle:

- Drikk rikelig mengder vann i forkant av trening, og spis matvarer som inneholder sunt fett for å kicikstarte treningen. Selv pleier jeg en time før jeg for eksempel skal løpe, å spise en halv banan og en brødskive med peanøttsmør.

- Mange tror at det å drikke vann under trening er det som er best, men trikset er å drikke rikelig med vann i forkant av treningen, slik at man forholder seg hydrert gjennom økten, sier han videre.

Men han er også påpasselig med å poengtere at det som kanskje funker for ham selv og Jennifer Aniston, ikke nødvendigvis funker for alle andre. Derfor oppfordrer han til å føre en loggbok for å se hva som funker og ikke.

- Det tar mange runder med prøving og feiling for å se hva som funker best. Skriv ned hvordan en viss type man som du spiste fikk deg til å føle deg gjennom treningsøkten. Før gjerne også en logg over din mentale helse under økten. Hadde søvn, værforhold eller lignende noe å si for hvordan prestasjonen ble? sier han til Women's Health.

ENDELIG: Det er flere som håper på en gjenforening mellom eksene Brad Pitt og Jennifer Aniston. Bilder fra SAG Awards legger ikke akkurat en demper på de ryktene. Bilder: NTB Klipp: Ingebjørg Iversen / KK Vis mer

- Elsker pasta!

I et intervju med amerikanske ELLE fortalte Jennifer Aniston at hun starter morgendagen med et glass varmt vann med sitron.

- Og så lager jeg en shake med avokado eller egg, som er mine favoritter. Jeg drysser litt kokosolje over, og noen ganger spiser jeg frokostblanding eller havregrøt med eggehvite i.

Et triks hun lærte av eksmannen Justin Theroux!

EKSMANNEN: I et intervju med amerikanske ELLE i 2016 fortalte Jennifer Aniston at det var hennes daværende ektemann Justin Theroux som fikk pasta tilbake inn i livet hennes. Dette bildet er fra 2015. FOTO: NTB
EKSMANNEN: I et intervju med amerikanske ELLE i 2016 fortalte Jennifer Aniston at det var hennes daværende ektemann Justin Theroux som fikk pasta tilbake inn i livet hennes. Dette bildet er fra 2015. FOTO: NTB Vis mer

Men til tross for at hun er flink til å fokusere på sunt kosthold og trening - er hun også glad i å unne seg god (og til dels usunn) mat, og hun sier ikke nei takk til en prosjon pasta carbonara. Også dét takket hun sin daværende ektemann for. De gikk fra hverandre i 2017.

- Pasta har tatt over som min nye favoritt-mat. Og ja, han har brakt pasta tilbake i livet mitt. Jeg vet ikke om jeg skal takke ham eller hate ham for det. Men jeg takker ham, fordi han lager verdens beste pasta carbonara, sa hun i 2016.

God å se at også Hollywood-stjerner skeier ut med «usunn» mat!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer