Sommerhytta:

Tok grep - solgt i rekordfart

Da utbygger tok grep, ble TV-hytta solgt i rekordfart.

VANT INGEN HYTTE: Christine og Adrian, Jone og Anna, samt Trine og Trude måtte forlate Mjøsli uten en hyttenøkkel i hånda. Foto: TV 2
VANT INGEN HYTTE: Christine og Adrian, Jone og Anna, samt Trine og Trude måtte forlate Mjøsli uten en hyttenøkkel i hånda. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Visningsbonanza og timevis med TV-tid til tross: Budene uteble på de tre hyttene kjent fra TV 2-programmet «Sommerhytta».

Som Børsen kunne fortelle for et par uker siden bestemte daglig leder ved Mjøsli Hytter og Naturpark, Trond Tvinnereim, seg for å ta grep for å få fortgang i salgene.

For det var en hake ved de tre hyttene - overetasjen var ikke ferdigstilt. Derfor bestemte Mjøsli hytter seg for å investere 250 000 kroner i det arbeidet.

- Det vi gjør nå, er å innrede andreetasje på alle tre hyttene, og gjør dem helt klar til bruk. Det gjør vi uten å øke prisen. At hyttene ikke var hundre prosent komplett, kan ha ført til et treigere salg, forklarte Tvinnereim.

Hytte solgt

Mye tyder på at han hadde rett, for nå er den første av hyttene, hytta til Jone og Anne solgt. Hytta lå ute til 4,1 millioner kroner, noe som også ble den endelige salgssummen.

- Hvor viktig var det at dere sa dere skulle ferdigstille?

- Det har nok vært en viktig faktor. Det tror jeg, sier Tvinnereim til Børsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer