Tone Damli

Tone Damli hinter om å ville føde igjen

- Jeg kan bare snakke for meg selv, men mine fødsler har vært fantastiske!

TONE DAMLI: Popstjernen Tone Damli fotografert under «Allsang på Grensen» på TV 2 i sommer. FOTO: Thomas Andersen / TV 2

TONE DAMLI: Popstjernen Tone Damli fotografert under «Allsang på Grensen» på TV 2 i sommer. FOTO: Thomas Andersen / TV 2

Vis mer
Publisert

Den populære artisten Tone Damli (34) er mor til datteren Billie og sønnen Marlon, født våren 2014 og høsten 2020.

På sosiale medier avslører Tone at hun ikke er fremmed for å føde på nytt - en opplevelse hun beskriver som det villeste hun har gjort i livet.

I august kjørte sangfuglen en spørsmålsrunde på Instastory på sin åpne Instagram-profil, der hun oppfordret følgerne sine til å komme med spørsmål de lurer på. Hun har rundt 335 000 følgere på Instagram.

Flere av følgerne er opptatt av hvordan hennes opplevelse rundt fødsel var, og tobarnsmoren deler om fødselsopplevelsene - som hun beskriver som fantastiske.

Fødsel «etter boka»

Et av spørsmålene Tone har svart på er: «Syntes du at det var skummelt å få barn før du fikk det da du var gravid?».

Og Tone erkjenner at hun syntes det var litt skummelt i forkant av fødselen.

«Ting som er nytt, og ting som man ikke vet å mye om, er jo gjerne det. Men jeg gledet meg mest. Det er flere grunner til at man går lenge gravid, blant annet å forberede seg på det som skal komme. I den grad man klarer det».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer