Tone Damli

Tone Damli hinter om å ville føde igjen

- Jeg kan bare snakke for meg selv, men mine fødsler har vært fantastiske!

TONE DAMLI: Popstjernen Tone Damli fotografert under «Allsang på Grensen» på TV 2 i sommer. FOTO: Thomas Andersen / TV 2

TONE DAMLI: Popstjernen Tone Damli fotografert under «Allsang på Grensen» på TV 2 i sommer. FOTO: Thomas Andersen / TV 2

Vis mer
Publisert

Den populære artisten Tone Damli (34) er mor til datteren Billie og sønnen Marlon, født våren 2014 og høsten 2020.

På sosiale medier avslører Tone at hun ikke er fremmed for å føde på nytt - en opplevelse hun beskriver som det villeste hun har gjort i livet.

I august kjørte sangfuglen en spørsmålsrunde på Instastory på sin åpne Instagram-profil, der hun oppfordret følgerne sine til å komme med spørsmål de lurer på. Hun har rundt 335 000 følgere på Instagram.

FOTO: Skjermdump Instagram / @iamtonedamli
FOTO: Skjermdump Instagram / @iamtonedamli Vis mer

Flere av følgerne er opptatt av hvordan hennes opplevelse rundt fødsel var, og tobarnsmoren deler om fødselsopplevelsene - som hun beskriver som fantastiske.

Fødsel «etter boka»

Et av spørsmålene Tone har svart på er: «Syntes du at det var skummelt å få barn før du fikk det da du var gravid?».

Og Tone erkjenner at hun syntes det var litt skummelt i forkant av fødselen.

SANGSTJERNE: Tone Damli slo gjennom i Idol på TV 2 i 2005. Her fra Melodi Grand Prix- deltakelsen på NRK i 2020. FOTO: Lise Åserud / NTB
SANGSTJERNE: Tone Damli slo gjennom i Idol på TV 2 i 2005. Her fra Melodi Grand Prix- deltakelsen på NRK i 2020. FOTO: Lise Åserud / NTB Vis mer

«Ting som er nytt, og ting som man ikke vet å mye om, er jo gjerne det. Men jeg gledet meg mest. Det er flere grunner til at man går lenge gravid, blant annet å forberede seg på det som skal komme. I den grad man klarer det».

Et annet spørsmål kom fra en følger som selv er i uke 25, og som er litt smånervøs før fødsel. Følgeren håpet at Tone, som jo har vært gjennom to fødsler, kunne komme med noen tips.

«Jeg kan bare snakke for meg selv, for her er det så mange ulike opplevelser. Mine fødsler har vært fantastiske! Altså, vondt, men magisk. Jeg har nok vært heldig, ifølge jordmor var siste fødsel «etter boka». Man får kjenne på krefter man ikke visste eksisterte, rått! jeg tenkte før første fødsel at jeg ikke orke rå grue meg til noe jeg ikke ante hva var», forteller hun.

Endret seg etter at hun ble mor

Syv måneder etter fødselen våren 2014, i november samme år, var Tone Damli covermodell på KK, og da åpnet hun opp om hva det å bli mor til Billie hadde gjort med henne.

- Hun har forandret hele livet mitt! Hun har gjort meg til et mer voksent og ansvarsfullt menneske … Og hun har gjort meg mye mer følsom.

- Man blir jo et vrak av dette … Men hun får fram veldig mye godt i meg. Jeg har fått krefter og muskler jeg aldri før har hatt – og en psyke jeg ikke visste jeg hadde! sa hun den gangen.

Ved siden av artistkarrieren har Tone, som i sommer blant annet var å se i TV 2-programmet «Allsang på grensen», gjort suksess med podkasten «Råning med Tone», der hun har med seg kjente personer på nettopp råning. Sesong 3 er rett rundt hjørnet.

Tone Damli er samboer med Markus Foss (40). De har vært kjærester i ni år.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer