Brudd

Tone Damli med rørende hyllest til eks-svoger etter bruddet

- Nest ette Markus, er Jens den flottaste fyren eg veit om, skriver artisten.

BRUDD: Tale Damli Aaberge og Jens Kristian Nesse giftet seg i Ullern kirke sommeren 2014. Nå har de valgt å gå hvert til sitt. FOTO: Tor Lindseth / Se og Hør
BRUDD: Tale Damli Aaberge og Jens Kristian Nesse giftet seg i Ullern kirke sommeren 2014. Nå har de valgt å gå hvert til sitt. FOTO: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Etter åtte års ekteskap har Tale Aaberge Nesse (35) og Jens Kristian Nesse (49) valgt å gå hvert til sitt.

Tale er storesøsteren til popstjernen Tone Damli (34) - som da bruddet ble kjent kom med en rørende hyllest til eks-svogeren på sosiale medier.

Det er tydelig at søsterens tidligere ektemann har en spesiell plass i hjertet hennes:

«Nest ette Markus, er Jens den flottaste fyren eg veit om. Tale e den finaste eg veit om og tanken på at dei ikkje lenger skal vera kjæresta er fryktelig trist. Heldigvis er dei veldig gode venner og vår firar-bande blir muligens litt anleis enn før, men vi vil alltid vere oss. Så glad i dikka begge to, Tale og Jens …og eg som ikkje likar forandringa da. Livet byr på utfordringar, det skal vere visst, men det viktigaste er å finne måten å stå sterkt sammen på. Enten ilag eller på lag».

Tale har selv vært åpen om bruddet på sin Instagram-profil, og forteller til følgerne sine at hun og eksmannen har beholdt det gode vennskapet:

«10 fine år! Dei fine dagane har vore i klart overtall, men no har mi bestemt oss for å fortsetta livet i lag som venner. Bestevenner».

Tale og Jens ble kjærester for 10 år siden, og giftet seg i Ullern kirke i Oslo 25. juli 2014. Med seg i bryllupet hadde Tone Damli og samboeren Markus Foss (40) med seg datteren Billie. Hun er parets første barn, og hadde kommet til verden tre måneder før bryllupet.

Selv har Tale og Jens en sønn sammen, som kom til verden vinteren 2015. Tale har i tillegg en sønn fra et tidligere forhold.

Støtte og kjærlighet i kommentarfeltet

Under bryllupet i 2014 var det kjendisprofil Jan Fredrik Karlsen (49) som var Jens Kristians forlover, mens Tone var selvskreven forlover for storesøsteren.

- Det er en ære å være forlover. Vi har jo kjent hverandre lenge og har hatt noen rå dager sammen nå før bryllupet, og da blir det følsomt nå altså, sa Karlsen til Se og Hør sommeren 2014.

Selv skal han gifte seg med skuespiller Janne Formoe (46). Hun har også et nært forhold til Aaberge-søstrene og samboerens kollega og venn Jens Kristian.

KJÆRLIGHET I KOMMENTARFELTET: Støtteerklæringene til eksparet Jens og Tale renner inn i kommentarfeltet. FOTO: Skjermdump / Instagram @imtonedamli @taleaaberge
KJÆRLIGHET I KOMMENTARFELTET: Støtteerklæringene til eksparet Jens og Tale renner inn i kommentarfeltet. FOTO: Skjermdump / Instagram @imtonedamli @taleaaberge Vis mer

Janne Formoe har delt støtte og kjærlighet i innlegget både til Tale og Tone i form av hjerter - i likhet med flere norske kjendisprofiler.

I dag er 49-åringen Jens Kristian Nesse daglig leder i eventbyrået All-In, der Jan Fredrik Karlsen er kreativ leder, mens Tones ektemann Markus Foss er prosjektkoordinator. Hotellkongen Petter Stordalen (59) er deleier av eventbyrået.

KK har forsøkt å få en kommentar fra Tone Damli, men hun har foreløpig ikke besvart vår henvendelse.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer