Brudd

Tone Damli med rørende hyllest til eks-svoger etter bruddet

- Nest ette Markus, er Jens den flottaste fyren eg veit om, skriver artisten.

BRUDD: Tale Damli Aaberge og Jens Kristian Nesse giftet seg i Ullern kirke sommeren 2014. Nå har de valgt å gå hvert til sitt. FOTO: Tor Lindseth / Se og Hør
BRUDD: Tale Damli Aaberge og Jens Kristian Nesse giftet seg i Ullern kirke sommeren 2014. Nå har de valgt å gå hvert til sitt. FOTO: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Etter åtte års ekteskap har Tale Aaberge Nesse (35) og Jens Kristian Nesse (49) valgt å gå hvert til sitt.

Tale er storesøsteren til popstjernen Tone Damli (34) - som da bruddet ble kjent kom med en rørende hyllest til eks-svogeren på sosiale medier.

Det er tydelig at søsterens tidligere ektemann har en spesiell plass i hjertet hennes:

«Nest ette Markus, er Jens den flottaste fyren eg veit om. Tale e den finaste eg veit om og tanken på at dei ikkje lenger skal vera kjæresta er fryktelig trist. Heldigvis er dei veldig gode venner og vår firar-bande blir muligens litt anleis enn før, men vi vil alltid vere oss. Så glad i dikka begge to, Tale og Jens …og eg som ikkje likar forandringa da. Livet byr på utfordringar, det skal vere visst, men det viktigaste er å finne måten å stå sterkt sammen på. Enten ilag eller på lag».

Tale har selv vært åpen om bruddet på sin Instagram-profil, og forteller til følgerne sine at hun og eksmannen har beholdt det gode vennskapet:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer