TONE DAMLI: Tone Damli blir å se i TV 2-programmet «Hver gang vi møtes» på nyåret. I tillegg røper hun til KK at hun slipper ny singel - forhåpentligvis før jul. FOTO: Vero Moda/Pressebilder av Tone Damli for Vero Moda
TONE DAMLI: Tone Damli blir å se i TV 2-programmet «Hver gang vi møtes» på nyåret. I tillegg røper hun til KK at hun slipper ny singel - forhåpentligvis før jul. FOTO: Vero Moda/Pressebilder av Tone Damli for Vero Moda Vis mer

Tone Damli:

Tone Damli om «Hver gang vi møtes»: - Det er som å sitte hos en psykolog

Tone Damli røper til KK at hun slipper ny musikk - og at det blir tårevått under «Hver gang vi møtes».

- Ja, det kommer mer musikk - snart. Jeg slapp «Pinnacle» i slutten av januar og da var jo planen at jeg skulle slippe ny musikk på vårparten, men så kom «Hver gang vi møtes» som tok mye tid, sier Tone Damli (29) til KK da vi møtte henne i forbindelse med lanseringen av kolleksjonen hun nå fronter for Vero Moda.

«Pinnacle», som var hennes første singel på tre år fikk lunken mottakelse av mediene, og under et intervju med «Senkveld» fortalte hun at hun opplevde VGs dekning av singelslippet som en heksejakt. Så ble det stille og det kom ikke noe mer musikk fra Sogndal-artisten.

Men 29-åringen har ikke ligget på latsiden siden januar. På nyåret er hun aktuell i TV 2-programmet «Hver gang vi møtes», i tillegg røper hun til KK at vi kan vente oss mer musikk, forhåpentligvis før jul.

- Det har gått slag i slag, men nå har jeg endelig en singel klar. Vi har ikke satt releasedato ennå, men jeg håper jo den kommer før jul, selv om det ikke er hundre prosent bestemt. Men ting skjer.

- Hvordan sound vil denne låta ha i forhold til «Pinnacle», som var ganske mørk?

- Denne gangen blir det litt lysere sound. Når jeg hører på låta tenker jeg på biltur. Det er låt som passer perfekt når man cruiser i bilen – en feelgood-låt.

LES OGSÅ: Slik svarer Tone Damli på «har du det bra?»-spørsmålene

- Jeg byr på tårer!

I den syvende sesongen av det populære TV 2-programmet «Hver gang vi møtes» møter vi artistene Christel Alsos, Claudia Scott, Hans Petter Aaserud, Silya Nymoen, Tor Endresen, Tshawe Baqwa og Tone Damli. I kjent stil vil artistene samles for hyggelige musikkstunder og gode samtaler på låven. Og ja, tårevått blir det.

TÅREVÅTT: Tone innrømmer at det blir mye tårer under «Hver gang vi møtes». FOTO: Vero Moda/Pressebilder av Tone Damli for Vero Moda
TÅREVÅTT: Tone innrømmer at det blir mye tårer under «Hver gang vi møtes». FOTO: Vero Moda/Pressebilder av Tone Damli for Vero Moda Vis mer

- Jeg har aldri kjent på sånne nerver før. Jeg var helt fjern fordi det betydde så mye. Det å skulle framføre låter som tilhører noen andre, som i tillegg sitter å ser på deg, er kjempeskummelt, men samtidig så fantastisk gøy! Folk var så snille og ivaretakende – og det var en veldig varm og god gjeng. Til tross for at det var skummelt, var det også godt, forteller Damli og legger til:

- Hver gang vi møtes er jo som å sitte hos en psykolog. Du går jo gjennom hele livet ditt og det er ganske følsomt. Så jeg byr på tårer – i hvert eneste program. I tillegg til presset og nervene skal du snakke om ting som betyr så mye for deg, og min kropp fikser ikke det, sier hun.

- Det var utrolig kjekt og lærerikt å sette seg inn i andres materiale. Jeg er vant til mitt eget materiale, det sitter i kroppen, men her måtte jeg virkelig bryne meg. Det var spennende og dra en Tshawe-låt inn i min verden, eller Silya som er helt annerledes enn meg. Jeg gleder meg som en liten unge til det kommer på TV.

LES OGSÅ: Tone Damli har fått kjærlighetsgaver til nærmere 100.000 kroner

I 2015 ble det klart at Tone og kjæresten Markus Foss endelig hadde kjøpt drømmehuset på Blommenholm i Bærum. Mens de har venter på at husprosjektet skal komme igang, har Damli og Foss bodd hos artistens svigerfar sammen med datteren Billie (3). Men husprosjektet har ikke gått helt som planlagt, og to år etter de kjøpte det er det fortsatt en tom tomt.

VENTER PÅ DRØMMEHUSET: Det er ikke noe nytt om boligplanene til Tone og Markus. Nå har de funnet seg et midlertidig sted å bo. FOTO: NTB scanpix
VENTER PÅ DRØMMEHUSET: Det er ikke noe nytt om boligplanene til Tone og Markus. Nå har de funnet seg et midlertidig sted å bo. FOTO: NTB scanpix Vis mer

Nå har paret derimot flyttet ut fra svigerfar og funnet seg til rette i noe eget, enn så lenge.

- Det går veldig fint, og det var deilig å få noe eget nå. Vi koser oss veldig, selv om vi ikke har fått en plassen vi faktisk skal bo på. Jeg er en tålmodig sjel – og tror ikke denne situasjonen er for alle. Så lenge vi har det bra, så får ting rundt bare stå som det er. Vi er flinke til å ta vare på den gode hverdagen.

Og når vi snakker om den lille familien på tre, legger ikke Tone skjul på at hun ønsker deg flere barn.

- Ja, vi har lyst på flere barn, men det er ikke noe stress.

LES OGSÅ: Tone Damli overrasket alle med nyklippet bob

LES OGSÅ: Nå er bestemortrusen «inn» igjen - dette synes Tone Damli om trenden

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: