Tone Damli Aaberge

Tone Damli overrasket alle med nyklippet bob

- Helt klart en trendfrisyre, sier KK.nos moteekspert.

HAR KLIPPET BOB: Under Elles sommerfest overrasket Tone Damli Aaberge alle med sin nye bob!  Foto: Andreas Fadum
HAR KLIPPET BOB: Under Elles sommerfest overrasket Tone Damli Aaberge alle med sin nye bob! Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste månedene har den såkalte «Skam-klippen» tatt helt av, og mye av skylda ligger på karakteren Noora fra den riktig så populære NRK-serien. Sveisen er rett og slett en mellomlang bob, helst blond eller hvit. Har du sveisen og slenger i tillegg på en rød leppestift så er du HOT HOT HOT! 

Denne uken gikk Elles sommerfest av stabelen i Oslo, og flere av landets største kjendiser møtte opp på den røde løperen, der iblant hele Norges Tone Damli Aaberge (28) - som overrasket alle med sin nye sveis. Hun hadde nemlig klippet den populære «Skam»-Noora boben! 

KK.nos moteekspert, Darja Barannik, synes det tøft av Tone å klippe av seg de lange lokkene, og påpeker at dette med lob/bob har vært en trend lenge, også før Noora og «Skam». 

- Sienna Miller, Jennifer Lawrence og Kristen Stewart er blant dem som har klippet seg slik. De hadde jo veldig langt hår og klippet det i det som helt klart har blitt en «trendfrisyre». Jeg synes svært mange kler den litt halvlange boben, og så er det jo veldig deilig med kortere hår om sommeren, når det er så varmt, sier hun til KK.no. 

HAR KLIPPET BOB: Under Elles sommerfest overrasket Tone Damli Aaberge alle med sin nye bob!  Foto: Andreas Fadum
HAR KLIPPET BOB: Under Elles sommerfest overrasket Tone Damli Aaberge alle med sin nye bob! Foto: Andreas Fadum Vis mer

LES OGSÅ: Nå er bestemortrusen «inn» igjen - dette synes Tone Damli om trenden

En trend med bob/lob – men vil DU kle det?

Utallige kjente og mindre kjente damer har altså det siste året kastet seg på trenden og klippet håret i den populære lob/bob-frisyren. Og mange av dem ser flottere ut enn på lenge. Med kortere hår følger også flere fordeler: Det er lett og ledig i sommerværet, du slipper å måtte sette det opp for å unngå den legendariske nakkesvetten og tørketiden blir halvert. Høres fint ut, ikke sant? 

Så var det dette med hvem som kler bob/lob, da. Hvordan skal man finne ut av det uten å klippe seg, for så å kanskje angre? Vel, da kan du prøve 5,7-regelen. Om den ikke er noen definitiv fasit, så er den i alle fall en pekepinn på om du bør holde deg til de lange lokkene eller ikke.

SKAM: Frisyren til Noora (helt til høyre) har tatt helt av de siste månedene.  Foto: NRK
SKAM: Frisyren til Noora (helt til høyre) har tatt helt av de siste månedene. Foto: NRK Vis mer

ALT om 5,7-regelen og hvordan du ser om du vil kle en lob, får du i denne saken! 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer