SUKSESS: TV-serien «Orange Is The New Black» har oppnådd enorm suksess siden den første episoden ble sendt i 2013 – og nå er premieredatoen for sesong 4 endelig avslørt. Foto: Ap
SUKSESS: TV-serien «Orange Is The New Black» har oppnådd enorm suksess siden den første episoden ble sendt i 2013 – og nå er premieredatoen for sesong 4 endelig avslørt. Foto: Ap Vis mer

Orange Is The New Black

Traileren for den nye sesongen av «OITNB» er endelig ute

Etterlengtet nyhet for fans (les: hele verdens populasjon) av suksess-serien.

Publisert

Siden den aller første episoden av «Orange Is The New Black» rullet over TV-skjermen i 2013, har serien vært på alles lepper. Ikke bare hylles skaperne bak suksessen for å (blant mye annet) fremstille lesbisk sex på en ekte og usminket måte, skuespillerne har mottatt utallige priser for sine prestasjoner foran kameraet.

For deg som ikke har sett programmet – i så fall vet du hva dine planer for kvelden er! – handler det i hovedsak om Piper Chapman (Taylor Schilling) som blir fengslet for en forbrytelse hun begikk ti år tidligere og hennes opplevelse av livet bak murene.

Handlingen har trollbundet millioner av seere og de siste månedene har fansen ventet ivrig på sesong 4 – og nå er endelig både premieredatoen og den aller første traileren sluppet! Saken fortsetter under annonsen.

LES OGSÅ: Kjenner du igjen «Orange Is The New Black»-stjernene?

I går annonserte nemlig Netflix at første episode av den nye sesongen vil bli sendt 17. juni i år. OK, vi håpet kanskje at premieredatoen var litt nærmere, men nå har vi i alle fall enda en grunn til å glede oss til sommeren – annet enn stekende sol, hvitvin og reker, altså.

- Jeg ville gjort alt for å skru tiden tilbake

Til tross for den enorme populæriteten, er det ikke alle som vet at «Orange Is The New Black» faktisk er basert på en sann historie. Serien omhandler nemlig livet til Piper Kerman (46), og ble laget etter at hun i 2010 gav ut en bok som skildret opplevelsene hennes.

Mange av karakterene i «OINTB» er basert på kvinnene hun bodde sammen med i fengsel, hvor hun havnet ti år etter at hun med vitende og vilje ble dratt inn i et nettverk for narkotikasmugling.

- Jeg tror jeg ikke forsto rekkevidden av mine handlinger den gangen. Virkeligheten skapt av narkohandelen var fullstendig abstrakt for meg, narkomanes lidelser var ikke noe jeg gikk og tenkte på, sa Kerman åpenhjertig til KK i 2014.

SERIE-VERSJONEN: Her poserer Piper Kerman på rød løper sammen med Taylor Schilling, som spiller en versjon av henne i «Orange Is The New Black». Foto: Ap
SERIE-VERSJONEN: Her poserer Piper Kerman på rød løper sammen med Taylor Schilling, som spiller en versjon av henne i «Orange Is The New Black». Foto: Ap Vis mer

Men som fange nr. 11187-424 ble det smertelig klart for henne hva hun hadde vært en del av. 

– Jeg angrer fremdeles. Hvis jeg bare kunne skrudd tiden tilbake... All den smerte jeg har påført min familie og mine foreldre... Ville jeg gjort det med det samme. Jeg ville ikke minst gått tilbake i tid for alle de kvinnene jeg møtte i fengselet som har fått livene sine lagt i grus på grunn av narkotika. Jeg kan ikke komme unna det, og jeg skulle gjort hva som helst for å kunne endre på fortiden.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer