Nye Disney-filmer:

Traileren til «Løvenes Konge» og «Dumbo» er her

Finn fram lommetørklet!

PÅ KINO I 2019: Traileren til den nye Løvenes Konge-filmen er sluppet og vi gleder oss så mye. Foto: Skjermdump fra YouTube
PÅ KINO I 2019: Traileren til den nye Løvenes Konge-filmen er sluppet og vi gleder oss så mye. Foto: Skjermdump fra YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste årene har flere kjente, animerte Disney-filmer fått nytt liv, men denne gang som spillefilm. Deriblant «Snøhvit», «Tarzan» og «Jungelboken». Etter hva KK er kjent med skal også «Den Lille Havfruen» og «Aladdin» komme i «ekte» versjoner om ikke så lenge.

Men allerede nå er det blitt sluppet to trailere til noen av våre favorittfilmer fra Disney: nemlig «Løvenes Konge» og «Dumbo».

LES OGSÅ: «Friends»-skaper Marta Kauffman avslører hemmeligheter bak den populære tv-serien

Vis mer Vis mer

22. november kom traileren til Løvenes Konge ut, og i skrivende stund har flere millioner mennesker sett klippet på YouTube. Det er ingen tvil om at Disney fremdeles er populært blant både store og små.

I den engelsktalende versjonen finner vi noen svært kjente navn over listen på dem som har fått æren av å være stemmen til dyrene i den nye filmen. Donald Glover har stemmen til Simba, selveste Beyonce har stemmen til Nala, Seth Rogen har stemmen til Pumbaa, Chiwetel Ejiofor har stemmen til Scar og James Earl Jones har stemmen til Mufasa. For å nevne noen!

Både «Løvenes Konge» og «Dumbo» er blant Disney-filmene som får oss til å finne fram lommetørklet flere ganger, og denne gangen var intet unntak. Allerede i traileren trillet det noen tårer fra samtlige i redaksjonen!

LES OGSÅ: Anmeldelse: - En film som får oss til å tenke over de små og store valgene vi tar i livet, og hvilke konsekvenser de får for menneskene rundt en

Vis mer Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer