Robinsonekspedisjonen 2021

- Trening er en del av min identitet

Programleder Silje Torp (46) sverger til én treningsform - også under innspillingen av Robinsonekspedisjonen.

ROBINSONEKSPEDISJONEN 2021: Skuespiller Silje Torp er aktuell som programleder i årets sesong av Robinsonekspedisjonen. FOTO: Privat
ROBINSONEKSPEDISJONEN 2021: Skuespiller Silje Torp er aktuell som programleder i årets sesong av Robinsonekspedisjonen. FOTO: Privat Vis mer
Publisert

Den tradisjonsrike realityserien Robinsonekspedisjonen er tilbake på TV-skjermen etter 10 års opphold, og nytt av året er at det er skuespiller Silje Torp (46) som skal lede programmet.

Robinsonekspedisjonen var i sin tid Norges aller første reality-serie, og ble sendt for første gang i 1999. Årets sesong ble spilt inn i sommer på Den dominikanske republikk i Karibia, over en periode på seks uker.

- Det er enorm tillitserklæring og noe jeg går inn i med stor respekt og ydmykhet. Samtidig tenker jeg at, ja, den jobben skulle jeg ha! forteller Silje når vi møter henne på presselansering dager før premieren.

Da hun først ble ringt opp av produsentene trengte hun betenkningstid, og det tok et halvt år før hun takket ja.

- Da jeg fikk forespørselen om jeg ville bli programleder tenkte jeg «Hæ? Meg?», men så gikk jeg noen runder med meg selv og skjønte litt hva de lette etter og hva de så i meg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer