Victoria's Secret show:

Treningsøvelsene Victoria's Secret-modellene sverger til!

Noen gang lurt på hvordan Victoria's Secret-modellene kommer seg i form til verdens største undertøysshow? Nå deler de hemmelighetene!

VICTORIA'S SECRET SHOW: Supermodellene trener knallhardt for å komme i form til det prestisjetunge moteshowet.  Foto: Afp
VICTORIA'S SECRET SHOW: Supermodellene trener knallhardt for å komme i form til det prestisjetunge moteshowet. Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er nok en gang den tiden på året der verdens største undertøysvisning Victoria's Secret braker løs. Oppladningen mot det store showet består ofte av promotering, små avsløringer av hva som skal skje under showet og hvem som skal opptre, og selvfølgelig massiv dekning i mediene.

Og englene? Vel, de er allerede godt i gang med å komme seg i Victoria's Secret Fashion Show-form!

For det er ikke bare bare å skulle kle av seg for kameraene å gå for det prestisjetunge undertøysmerket Victoria's Secret. Vi snakker «all eyes on the angels!», for ikke å nevne at de faktisk skal klare å gå med de tunge vingene, samtidig som de skal holde balansen på de 10 centimeter høye hælene. Men som alt annet, kommer ikke kroppene og styrken deres av seg selv! Også Victoria's Secret-modeller må jobbe for å prestere på jobb, og nå deler de hemmeligheten bak sine veltrente kropper!

Sjekk ut øvelsene modellene sverger til lengre ned i saken!

LES OGSÅ: Vil ha formfulle kvinner i Victoria's Secret

Dersom du - som oss - følger nøye med på flere av englene på Instagram, har du sikkert allerede lagt merke til de mange treningsbildene og videoene jentene legger ut daglig på kontoene sine. Alt fra boksing til en rekke kreative treningsøvelser står på dagsmenyen, og vi må ærlig innrømme at vi allerede har kopiert en god del av dem og innført dem i våre egne treningsprogrammer. Og tro oss, disse jentene leker ikke! Her er noen av våre favorittøvelser:

BECAUSE THE BEAST ARE ALWAYS BUSY BEING THE GREATEST #TEAMLIMA

En video publisert av Adriana Lima (@adrianalima)

Supermodell og tobarnsmor, Adriana Lima, er kjent for å være boksedronningen i engel-teamet, og denne enkle øvelsen er en «killer» for armer og mage! Prøv å holde på i ett minutt sammenhengende og du vil forstå. Tips: Kjør den i intervaller!

you have to earn it !! #trainlikeanangel @victoriasport #vsfs2016 don't forget to follow @joja for a lot more!

En video publisert av Josephine Skriver (@josephineskriver)

LES OGSÅ: Bella Hadid blir Victoria's Secret-modell

To andre mageøvelser vi har stjålet av englene er disse to klassikerne; de ser kanskje enkle ut når Josephine Skriver og Thayná Santos gjør dem, men ikke la deg lure før du har prøvd.

Putting in work @victoriasport #trainlikeanangel

En video publisert av Luma Grothe (@thelumagrothe)

Alle som har sett Victoria's Secret vet at det er snakk om minimalt med klær - vi snakker mini, minitruser! Og det kommer derfor kanskje ikke som en overraskelse at flere av jentene fokuserer mye av treningen sin på rumpe/lår. Vi digger spesielt disse øvelsene!

LES OGSÅ: 8 ting du må vite om årets Victoria's Secret Fashion Show

#Repost @j.crvz ・・・ But did you die training with @jastookes #womandown #letsgoo @victoriasport

En video publisert av Jasmine Tookes (@jastookes)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer