Kongelig bryllup:

Trompet fra Meghan og Harrys bryllup solgt

Musikeren skulle ha minst 60 000 kroner for den.

POPULÆRE: Det er ingen tvil om at hertugparet av Sussex er elsket av mange. Nå har noen kjøpt en trompet spilt i bryllupet - mest sannsynlig for mer enn 60 000 kroner. Foto: Scanpix
POPULÆRE: Det er ingen tvil om at hertugparet av Sussex er elsket av mange. Nå har noen kjøpt en trompet spilt i bryllupet - mest sannsynlig for mer enn 60 000 kroner. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

6. mai kunne prins Harry (34) og hertuginne Meghan (37) ønske sitt første barn velkommen til verden. Hertugparet fikk en sønn, og ifølge Harry skal alt være strålende med mor og barn.

Sønnen kom til verden to uker før parets første bryllupsdag. 19. mai 2018 ga de hverandre sitt ja i St. George's Chapel. Kjente fjes som David og Victoria Beckham, Oprah Winfrey, George og Amal Clooney og store deler av rollebesetningen i tv-serien Suits hadde tatt turen til England for å feire paret.

Vielsen fikk massiv oppmerksomhet. Ikke bare fordi det nettopp var et kongelig bryllup vi var vitner til, men på grunn av de mange «utradisjonelle» valgene de hadde tatt.

Det var svigerfar prins Charles (70) som hadde fått det ærefulle oppdraget med å følge bruden opp altergangen, ettersom hennes egen far, Thomas Markle hadde trukket seg fra bryllupet få dager i forveien.

Men det var nok erkebiskop Michael Curry det ble mest snakk rundt både under og etter bryllupet. Han stjal nærmest showet med sin lidenskapelige preken om kjærlighet. Flere av gjestene måtte trekke på smilebåndet mange ganger under talen hans.

Flere musikalske innslag fant også sted under vielsen. Deriblant i form av sang fra et fantastisk kor og nydelig musikk fra en rekke instrumenter.

Blant dem som fikk i oppdrag å spille i bryllupet var David Blackladder. Det var faktisk han som spilte da hertuginne Meghan gikk opp mot alteret. Du kan se det hele i videoen under fra 1:35.

«Eternal Source of Light Divine» het musikken Blackladder spilte, og vi kan nok alle være enige om at det var ganske så rørende.

Til DailyMail forteller musikeren at han først takket nei til jobben fordi han hadde et annet oppdrag. Slik ble det likevel ikke. Nesten ett år etter bryllupet bestemte Blackladder seg for å selge instrumentet.

Trompet fra Meghan og Harrys bryllup solgt

- Jeg kunne ha beholdt den og gitt den til barnebarna senere, men jeg vil heller selge den til noen andre som kan ha mer glede av den.

Musikeren la ut trompeten på Ebay med en startpris på 5000 pund, noe som tilsvarer nesten 60 000 norske kroner.

- Det er en lav sum, så jeg håper noen byr høyere enn det. Det er et fantastisk instrument, forteller han til DailyMail.

Budrunden av avsluttet og det er uvisst hva trompeten ble solgt for.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer