Days of our lives

TV-ikonet forlater «Days of our lives» etter nesten 40 år!

- Det et på tide å starte på neste kapittel i livet, sier Kristian Alfonso.

DAYS OF OUR LIVES: Den amerikanske skuespilleren Kristian Alfonso er blitt selve symbolet på den populære såpeoperaen. Nå forlater hun serien etter 37 år. Dette bildet er fra 1987. FOTO: NTB scanpix
DAYS OF OUR LIVES: Den amerikanske skuespilleren Kristian Alfonso er blitt selve symbolet på den populære såpeoperaen. Nå forlater hun serien etter 37 år. Dette bildet er fra 1987. FOTO: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I 1965 ble såpeoperaen Days of our lives lansert på amerikansk TV, og lite visste nok serieskaperne at såpeoperaen kom til å gå på TV i år 2020 - altså 55 år senere.

Men serien, som finner sted i den fiktive byen Salem og kretser rundt legefamiliene Brady og Horton, er blitt uhyre populært og går fremdeles sin seiersgang på TV. Også her hjemme i Norge.

Denne sommeren ble det kjent at skuespilleren Kristian Alfonso (56) forlater serien etter 37 år. Hun begynte med andre ord å spille i serien da hun var 19 år!

KJENT FJES: Kristian Alfonso har hatt rollen som Hope Williams Brady i 37 år. Til høsten er det slutt. FOTO: NTB scanpix
KJENT FJES: Kristian Alfonso har hatt rollen som Hope Williams Brady i 37 år. Til høsten er det slutt. FOTO: NTB scanpix Vis mer

Mange bisarre hendelser

Kristian har har hatt et par opphold i serien, men har raskt kommet tilbake på skjermen igjen.

56-åringen har portrettert Hope Williams Brady, en kvinne som gjennom årenes løp har vært gjennom mange bisarre hendelser.

Hun forlot showet for første gang i 1987, men kom tilbake igjen for en kort periode i 1990 - og da sørget manusforfatterne for at hele Salem trodde at hun hadde dødd.

Men den gang ei.

I 1994 kom hun tilbake som Gina, en kvinne med hukommelssestap - som lignet helt på avdøde Hope. Spoiler: Gina var Hope, og det var onde Stefano DiMera (som Hope siden drepte), som hadde sørget for hukommelsestapet.

TV-MANN: Kristian Alfonso med TV-ektemannen Peter Reckell, som spiller Bo Brady i serien. FOTO: NTB scanpix
TV-MANN: Kristian Alfonso med TV-ektemannen Peter Reckell, som spiller Bo Brady i serien. FOTO: NTB scanpix Vis mer

Days of our lives - eller I gode og onde dager som serien heter på norsk - er skapt av ekteparet Ted og Betty Corday. Da de døde i henholdsvis 1966 og 1987, var det sønnen Kenneth Corday som tok over produksjonen - som han den dag i dag er ansvarlig for.

Ble løst fra kontrakten

I fjor ble det kjent, ifølge nettstedet TVline, at alle Days of our Lives-skuespillerne løses fra kontraktene - og at dette betyr at de nå kan gå videre med å gjøre andre type jobber. Mange har spekulert i om dette betyr begynnelsen på slutten av den populære såpeoperaen.

Og kanskje det er nettopp dette som har fått Kristian Alfonso til å velge å forlate serien?

I et innlegg på Instagram åpner hun opp om avgjørelsen. Hun skriver at hun ikke kommer til å returnere til høsten, når innspillingen starter opp igjen, og at hun allerede har spilt inn sin siste scene.

«Det et på tide å starte på neste kapittel i livet», skriver hun.

Se dette innlegget på Instagram

#❤️ #😘

Et innlegg delt av Kristian Alfonso (@kristianalfonso)

Det er foreløpig ikke kjent når eller hvordan Hope Williams Brady exit kommer til å bli.

På privaten har Krisian Alfonso to barn. Hun har sønnen Gino Macauley (29) med eksmannen Simon Macauley, og sønnen Jack Daggenhurst (17) med sin nåværende ektemann Jack Daggenhurst. De har vært gift siden 2001.

Faren til Friends-skuespiller Jennifer Aniston (51), John Aniston (86), har for øvrig rollen som Victor Kiriakis i serien. Og hvem kan vel glemme da Joey Tribbiani (spilt av Matt LeBlanc) fikk den fiktive Days of our lives-rollen som Dr. Drake Ramoray i TV-serien Friends? I alle fall ikke vi! Se det morsomme klippet under:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer