Tiril Sjåstad Christiansen

TV-profilen og familien opplevde alle hundeeieres mareritt

Familiehunden til Tiril Sjåstad Christiansen forsvant på tur.

TIRIL SJÅSTAD CHRISTIANSEN: Familiehunden Paco er en kjær venn å ha med seg i skog og mark. FOTO: Privat
TIRIL SJÅSTAD CHRISTIANSEN: Familiehunden Paco er en kjær venn å ha med seg i skog og mark. FOTO: Privat Vis mer
Publisert

I slutten av mai forsvant Tiril Sjåstad Christiansens (27) syv år gamle familiehund Paco, fra hundeparken ved Heirevann ved Tvedestrand.

Den gravide TV-profilen la sporenstreks ut en etterlysning via Facebook-siden Rømlingen, i håp om at den kjære familiehunden skulle komme til rette igjen.

ETTERLYSNING: Tiril og familien brukte Facebook-siden Rømlingen, i jakten på den forsvunnede familiehunden Paco. FOTO: Skjermdump/Facebook
ETTERLYSNING: Tiril og familien brukte Facebook-siden Rømlingen, i jakten på den forsvunnede familiehunden Paco. FOTO: Skjermdump/Facebook Vis mer

Da KK tok kontakt noen timer etter at posten var lagt ut på Facebook, for å høre hvordan situasjonen hadde utviklet seg, hadde heldigvis familiehunden blitt gjenforent med familien Sjåstad/Christiansen.

Et kjært familiemedlem

Det er foreldrene Georg William Christiansen og Randi Sjåstad som eier hunden, men den dyrekjære 27-åringen har mange gode minner med Paco, og han er et like kjært familiemedlem for henne som for dem.

Selv har hun og forloveden Stian Lauritzen (34) hunden Bolt, sammen med datteren Vega. Til høsten blir de to foreldre til barn nummer to.

- Paco er heldigvis kommet tilbake! Det er nok mange som kan kjenne seg igjen i dette, kan jeg tro, ja. Paco var på tur med mamma på en inngjerda øy for hunder, men han hadde nok svømt ut og forbi gjerdet, forklarer hun til KK.

UT PÅ TUR: Tiril på trilletur med datteren Vega, og de tre familiehundene. FOTO: Privat
UT PÅ TUR: Tiril på trilletur med datteren Vega, og de tre familiehundene. FOTO: Privat Vis mer

Paco er en engelsk setter, og er glad i å være med familien på turer i skog og mark.

- Og ikke minst er han greit glad i å springe! sier en letter Tiril videre.

Det glade budskap

Etter fire-fem timer ble familien ringt opp med det glade budskap om at hunden var funnet i god behold.

- Det var en mann som skulle opp å slippe ut hunden i går kveld, som ringte og hadde fått tak i ham. Det tok heldigvis ikke lang tid før vi fikk ham tilbake - og når sant skal sies, har han faktisk vært borte mye lengre før! sier hun og ler.

På Facebook finnes det flere grupper for savnede dyr, noe som kan være avgjørende for å familiens to og firbeinte venner hjem igjen dersom de har forsvunnet.

- Siden den det var langt unna huset vårt i Grimstad, tenkte vi at det var best å legge ut en melding på det på Facebook så fort som mulig, sier Tiril til KK.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer