«Mina og meg»

TV-stjernen avslører babynavnet til KK

- Tenk, jeg er blitt far til en velskapt liten jente!

MINA OG MEG: TV-stjernen Alexander Read og kona Kristin poserte på rød løper under Gullruten i Grieghallen i mai. Denne høsten er han aktuell i TV-serien «Mina, Lilje og meg» med døtrene. FOTO: Eivind Senneset/TV 2
MINA OG MEG: TV-stjernen Alexander Read og kona Kristin poserte på rød løper under Gullruten i Grieghallen i mai. Denne høsten er han aktuell i TV-serien «Mina, Lilje og meg» med døtrene. FOTO: Eivind Senneset/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne høsten er friluftsmannen Alexander Read (40) aktuell i TV-serien «Mina, Lilje og meg» med døtrene Mina Floriana Read (5) og Lilje Olava (2). Tidligere har de gjort suksess med den prisbelønte TV-serien «Mina og meg».

Men først og fremst handler denne høsten mest av alt om det nye familiemedlemmet som akkurat har kommet til verden. Til KK åpner trebarnsfaren opp om den gledelige nyheten - og avslører også datterens navn:

- Det føles helt fantastisk å få nok en liten fjellgeit i familien! Hun er virkelig etterlengtet, og vi gleder oss til å bli kjent med henne. Fødselen gikk fint, og alt står bra til med mor og barn. Rose Caspara heter vår velskapte lille jente! sier han til KK.

Det er en stolt, nybakt trebarnsfar som også deler den gledelige nyheten med følgerne sine på Instagram.

«Jeg går ut gjennom dørene på sykehuset og stopper opp rett på utsiden. Bare står og trekker pusten dypt ... titter rundt meg. Det er som om verden går i saktefilm. Som om alt er krystallklart. Luften, menneskene som går forbi, vinden i trærne... alt føles så klart. Jeg smiler tilbake til den krystalklare verdenen før jeg sier stille til meg selv: ... tenk, jeg har blitt far til en velskapt liten jente. For en fantastisk lykke på jord» skriver Alexander til bildet av en knøttliten babyhånd rundt hans finger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer