NYGIFT: Skuespiller Gina Rodriguez giftet seg med sin Joe LoCicero i fjor sommer – en dag det lykkelige paret neppe glemmer med det første. Måten de møttes på, er dog minst like minneverdig. FOTO: NTB Scanpix
NYGIFT: Skuespiller Gina Rodriguez giftet seg med sin Joe LoCicero i fjor sommer – en dag det lykkelige paret neppe glemmer med det første. Måten de møttes på, er dog minst like minneverdig. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Gina Rodriguez

TV-stjernen møtte forloveden da han strippet for henne

Ikke en helt tradisjonell start på en kjærlighetshistorie, kanskje – men definitivt minneverdig!

Publisert

Det er utvilsomt mye (les: det meste) ved kjendistilværelsen du og jeg ikke kjenner oss igjen i.

Den gjennomsnittlige «kvinnen i gata» drar nemlig ikke på spontantur til Maldivene, har hus – ofte i flertall – på størrelse med et hotell, tennisbane i hagen og seks biler i garasjen.

Likevel er det én side av livet både hvermannsen og de største stjernene opplever ganske likt; nemlig kjærligheten.

Forelskelse, sommerfugler i magen, utroskap, skilsmisser... Kjærlighet er det samme – uansett om man er telefonselger eller Oscar-vinnende skuespiller, sykepleier eller bestselgende artist, elektriker eller realitystjerne.

De aller fleste Hollywood-parene vi kjenner til i dag, møttes faktisk på veldig ordinære måter. Via felles venner, på datingapp, på fest...

Et markant unntak fra «ordinær-faktoren», er skuespiller Gina Rodriguez (35) og ektemannen Joe LoCicero (33).

De møttes nemlig da sistnevnte strippet for førstnevnte.

STORMFORELSKET: Gina Rodriguez og Joe LoCicero under en prisutdeling i fjor. FOTO: NTB Scanpix
STORMFORELSKET: Gina Rodriguez og Joe LoCicero under en prisutdeling i fjor. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Seansen skjedde i forbindelse med Rodriguez' utdrikningslag. Dog på fiktivt plan.

35-åringen spiller nemlig den titulære karakteren i serien «Jane The Virgin», lærer og forfatterspire Jane Villanueva, og LoCicero kapret en minirolle i andre sesong.

Han dukker altså opp som stripper, men til helt feil tid og på helt feil sted.

I stedet for at den vordende bruden befinner seg alene på kontoret sitt som planlagt, holder hun nemlig foredrag for titalls elever og foreldre – uten at det stopper LoCiceros karakter fra å gjennomføre showet sitt.

Kjekkasen er forøvrig også å se i sesong tre, igjen som stripper. Da er det Janes mor som er gifteklar.

Ta en titt på scenene under:

Rodriguez og LoCicero begynte å date et halvt års tid etter at de møttes for første gang, og siden har de delt bruddstykker av romansen med verden via sosiale medier.

I fjor fikk til og med fansen et innblikk i duoens vakre utendørsbryllup:

Mens LoCicero jobber hovedsakelig som modell – med litt skuespill «attåt» – er Rodriguez én av Hollywoods mest lovende.

«Jane The Virgin» ble en hit etter premieren i 2014, og ga stjernen et solid springbrett. Siden serien tok slutt i fjor, har hun blant annet dukket hun opp som hovedrolleinnhaver i actionfilmen «Miss Bala» og den romantiske Netflix-komedien «Someone Great».

I 2020 skal hun ifølge databasen IMDb medvirke i fire filmer og én serie. Hun jobber også med å etablere seg som produsent.

Snakk om å ikke ligge på latsiden...

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer