Kristen Stewart:

Twilight-stjerne skal spille Diana

Dette skal den nye filmen handle om.

DIANA-FILM PÅ VEI: I 2021 begynner innspillingen av filmen om Diana som har fått navnet «Spencer». Twilight-stjerne Kristen Stewart skal spille Diana. Foto: NTB Scanpix
DIANA-FILM PÅ VEI: I 2021 begynner innspillingen av filmen om Diana som har fått navnet «Spencer». Twilight-stjerne Kristen Stewart skal spille Diana. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nylig ble det kjent at Kristen Stewart, som blant annet har hatt hovedrollen i Twilighet-serien, den nye Charlie's Angels-filmen og Snowhite and the Huntsman, har kapret en ny stor rolle.

Stewart skal nemlig spille selveste prinsesse Diana i en film ved navn «Spencer». Spencer er pikenavnet til Diana, som tragisk gikk bort i en bilulykke i Paris i 1997.

Twilight-stjerne skal spille Diana

Utspiller seg over en helg

Ifølge Deadline skal filmen handle om en helg på tidlig 90-tallet hvor Diana bestemmer seg for at ekteskapet med prins Charles ikke fungerer.

Samme nettside kan også fortelle at det er den chilenske regissøren Pablo Larraín som står bak filmen. Han skal ha sagt at hovedrolleinnehaver Kristen Stewart er «er en av de beste skuespillerne vi har»:

Twilight-stjerne skal spille Diana

«For å kunne gjøre dette ordentlig, trenger du noe som er veldig viktig i en film, som også er et mysterium. Kristen kan være mange ting, men hun kan være mystisk og veldig skjør, men også veldig sterk - som er det vi trenger. Kombinasjonen av disse tingene var det som gjorde at jeg tenkte på henne. Måten hun responderte til manuskriptet og hvordan hun nærmer seg karakteren, er vakkert å se. Jeg tror hun kommer til å gjøre noe slående vakkert og fascinerende på samme tid», skal Larraín ha sagt.

Det er ingen tvil om at det er populært å lage filmer og tv-serier som handler om det britiske kongehuset. Du har kanskje sett suksesserien «The Crown»?

I 2018 ble det sluppet en film ved navn «A Royal Romance», som handler om forholdet til Meghan og Harry. Året etter fulgte de opp med en ny film: «Becoming Royal».

ET FARVEL: Nå er de ikke lenger offisielle medlemmer av den britiske kongefamilien. VIDEO: KK Vis mer

Filmene er kanskje ikke like kjente og populære som «The Crown», men det er ingen tvil om at det er stor interesse rundt slike prosjekter.

Filmen om Diana med Stewart i hovedrollen begynner innspilling i 2021. Kommer du til å se den når den kommer ut?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer