Kelly Osbourne

Ugjenkjennelig på foto - stjernen med knallhard beskjed til fansen

Kelly Osbourne (36) vil ha seg frabedt at folk hevder at hun har benyttet plastisk kirurgi.

KELLY OSBOURNE: Det er ingen tvil om at den britiske kjendisdattere har gjort en knallhard jobb det siste tiåret. Bildet til høyre ble lagt ut i mai 2021. FOTO: NTB // Instagram
KELLY OSBOURNE: Det er ingen tvil om at den britiske kjendisdattere har gjort en knallhard jobb det siste tiåret. Bildet til høyre ble lagt ut i mai 2021. FOTO: NTB // Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av mai la den britiske realitystjernen og kjendisdatteren Kelly Osbourne (36) ut to bilder på Instagram-profilen sin, som har høstet mange «likes» og gode tilbakemeldinger.

Stjernen regelrett gløder på bildene, og flere av følgerne hennes skryter av den innsatsen hun har lagt ned det siste tiåret.

Det er ingen tvil om at kostholdsendringer og trening har gjort at datteren til rockestjernen Ozzy Osbourne (72) nå har funnet sin foretrukne idealvekt.

Men det finnes selvfølgelig også mange nettroll der ute, som mener at 36-åringen er ugjenkjennelig på bildene, og at hun derfor må ha tydd til plastisk kirurgi og endret totalt på utseendet.

Dette fikk stjernen til å se rødt, og dagen etter at hun la ut bilde nummer to, la hun ut en ny Instagram-post. Denne gangen en videosnutt der hun forteller at hun vil ha seg frabedt å bli utsatt for falske rykter.

- Jeg har bare lyst til å trekke frem et team som alle dere snakker om. Jeg er alltid ærlig, og legger alle kortene på bordet overfor dere, med tanke på hva jeg har gjort med kroppen min og hvem jeg er.

Hun sier videre:

- Jeg har aldri fått utført plastisk kirurgi, og har aldri gjort noen ting med ansiktet mitt, annet enn et par injeksjoner i leppene, kjeve og sinnarynken. Jeg lyver ikke - men takk for komplimenten, sier hun en smule ironisk.

Fedmeoperert

Det hun derimot har vært åpen om er at hun har fått gjennomført en såkalt gastrisk sleeve- fedmeoperasjon, som ifølge Lommelegen innebærer at magesekkens volum blir kraftig redusert.

- Jeg er stolt av det, og folk kan si hva de vil. Den type operasjon jeg hadde ... dersom man ikke trener riktig eller spiser riktig etter operasjon, så legger man på seg igjen. Det operasjonen gjør er å dra deg i riktig retning, Så, til alle dere som tenker på å gjøre noe lignende, vær klar over det, sa Kelly Osbourne i podkasten Hollywood Raw with Dax Holt and Adam Glyn i august 2020.

Det massive vekttapet har fått stjernen til å se på Hollywood med nye øyne.

- Vekttapet mitt gjorde meg ergerlig på Hollywood. Så sinnsykt ergerlig. Da jeg var feit, var jeg usynlig. Da ville de ikke jobbe med meg. De ville ikke gjøre noe med meg, sa hun i podkasten korona-høsten 2020.

REALITY: Familien Osbourne var blant de første kjendisfamiliene som stilte opp og delte av privatlivet i et realityprogram. Sharon og Ozzy Osbourne med barna Jack og Kelly etter Grammy-utdelingen i 2004. FOTO: NTB
REALITY: Familien Osbourne var blant de første kjendisfamiliene som stilte opp og delte av privatlivet i et realityprogram. Sharon og Ozzy Osbourne med barna Jack og Kelly etter Grammy-utdelingen i 2004. FOTO: NTB Vis mer

- Men nå i retrospekt har det fått meg til å innse hvem jeg vil jobbe med, og hvem jeg aldri vil jobbe med. Jeg vet hvem det var som kalte meg feit. Jeg har tykk hud, og jeg har lagt det i minnebanken min. Jeg husker hva dere sa om meg, og det er den beste hevnen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer