Foto: VG
Foto: VG Vis mer

Anne Rimmen

Uken som gikk: Stjernenes beste Instagram-øyeblikk

Anne Rimmen, Heidi Klum og Chris Hemsworth fikk oss til å smile.

Publisert
Sist oppdatert

Vi i KK.no-redaksjonen er alle fans av litt ekstra positivitet og glede i hverdagen. Vi elsker folk som som gir komplimenter titt og ofte, som smiler til fremmede, som sier hei og ha det til bussjåføren... Vi kunne fortsatt i evigheter, men i bunn og grunn handler det bare om at vi setter pris på menneskene som får oss til å smile i hverdagen – av og til er det nære og kjære, andre ganger er det noen milevis unna som man aldri har vekslet et eneste ord med.

Og nettopp dét er det fine med sosiale medier; man kan si mye om alle appene som flyter rundt i det digitale universet, men ingen kan nekte for at det er flere positive sider ved dem også. Blant annet at man kan gjøre dagen til et helt fremmed menneske hakket bedre.

Denne uken fikk Anne Rimmen (34), Chris Hemsworth (32) og Heidi Klum (42) oss til å smile ekstra bredt.

LES OGSÅ: Gravide Anne Hathaway la ut bikinibilde

@annerimmen


«Enda godt vi skal bli foreldre til sommeren, ellers hadde det vært upassende å gi oss babypysj i gave. Hurra!», skrev blondinen etter at det denne uken ble det kjent at hun venter sitt første barn med tidligere motorcrosskjører Ailo Gaup (36).

LES OGSÅ: – Jeg liker å pynte meg for kjæresten

@hemsworthluke


«Trener du egentlig, bror?», erter Luke Hemsworth (35) lillebror Chris – som mange kjenner som den norønne guden Thor fra «Avengers» filmene – på Instagram. (OK, vi vet det; det er kanskje overfladisk at dagen vår ble litt bedre av dette, men se på de armene! Vi klarte ikke dy oss...)

LES OGSÅ: Disse stjerneparene falt for hverandre på jobb

@heidiklum


Det er få ting som hjelper like mye på humøret som en skikkelig søt dyrevideo – og heldigvis for oss delte supermodell Heidi Klum nettopp dét med sine 2.4 millioner følgere denne uken. «Møt min nye venn Harry», lød teksten under klippet.

LES OGSÅ: 10 Hollywood-kjendiser som aldri blir eldre

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer