Anne Hathaway

Uken som gikk: Stjernenes beste Instagram-øyeblikk

- Å poste et bikinibilde er ganske ulikt meg, men..., skriver gravide Anne Hathaway.

GRAVID: I november i fjor ble det kjent at skuespiller Anne Hathaway er gravid, og nå viser hun stolt frem magen på Instagram – i bikini! Foto: Reuters
GRAVID: I november i fjor ble det kjent at skuespiller Anne Hathaway er gravid, og nå viser hun stolt frem magen på Instagram – i bikini! Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At sosiale medier har blitt en stor del av hverdagen er ikke til å stikke under stol. Vi snapper, twitrer og oppdaterer statuser – og det samme gjelder superstjernene! Gjennom apper som Instagram får vi et innblikk i de glamorøse livene til Adriana Lima (34), Kim Kardashian (35), Taylor Swift (26), Beyoncé (34).... Vel, listen er lang.

Ofte er det en jungel av selfies og «på privatflyet»-blinkskudd kjendisene byr på, men av og til deler de bilder som gir deres millioner av følgere mer. For å hylle dét, har vi i KK.no-redaksjonen funnet frem tre Instagram-poster som fikk oss til å smile i uken som gikk. Litt positivitet i hverdagen har aldri skadet noen!

Først ut er Anne Hathaway (33) som for tiden venter sitt første barn med ektemannen Adam Shulman. Den til vanlig svært så private «The Intern»-skuespilleren bestemte seg nemlig for å komme innpåslitne paparazzier i forkjøpet etter at hun ble fotografert i bikini.

LES OGSÅ: Sjekk Anne Hathaway utkledd som mann

@annehathaway


«Å legge ut et bikinibilde er ikke likt meg, men da jeg var på stranden nå, la jeg merke til at jeg ble fotografert. Da tenkte jeg at dersom et slikt bilde skal komme ut i verden, bør det i alle fall være et som gjør meg glad – og et som ble tatt med mitt samtykke. Og med et filter på. Ønsker dere kjærlighet i det kommende året», skrev skuespilleren under bildet hvor hun stolt viser frem gravidmagen.

LES OGSÅ: Slik får du glød som Kate Bosworth

@katebosworth


Denne uken gikk som kjent prestisjetunge Golden Globes av stabelen, og alt som kan krype og gå i Hollywood var selvfølgelig på plass. Tradisjonen tro ble kveldens kjoler rullet terning på, og én av motekritikernes favoritter denne gangen var Kate Bosworth (33). Stjernen ankom den røde løperen i en paljettkjole fra Dolce & Gabbana – og heldigvis for oss la hun ut et snutt av seg selv iført den vakre kreasjonen.

«360. Første sniktitt», skrev blondinen enkelt under videoen.

LES OGSÅ: Her er Lady Gagas elleville stilforvandling

@ladygaga


Når vi sier at alle gjestet Golden Globes, mener vi alle. Blant dem som kastet glans over tilstelningen var Selena Gomez (23), «The Hunger Games»-skjønnheten Jennifer Lawrence (25), Lady Gaga (29), Kate Hudson (36) og Jennifer Lopez (46) – og de tre sistnevnte hang sammen som erteris kvelden gjennom. 

«Det finnes ingen bedre enn disse to. De fikk meg til å le hysterisk og fylte meg med kjærlighet hele kvelden», skrøt Gaga under et bilde av gjengen. Vi digger å se kjendiskvinnene gå frem som gode eksempler – la oss løfte hverandre opp!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer